Beoordelingen

Trainingsroutines voor mannen om te knippen maar niet enorm


Om die 'gesneden' look te krijgen, heb je weinig lichaamsvet nodig om je spierdefinitie bloot te leggen. Snijden heeft eigenlijk meer te maken met je dieet dan met hoe je traint. Een snijroutine is opmerkelijk vergelijkbaar met een bulkroutine, alleen met een beetje meer nadruk op cardiovasculair werk en met enkele extra hoge intensiteit vetverbrandingstechnieken toegevoegd. Houd je trainingsintensiteit hoog en streef ernaar om van sessie naar sessie te gaan.

Richtlijnen voor krachttraining

Een van de grootste mythen in de trainingsindustrie is dat je lichte gewichten moet optillen voor hoge herhalingen om gesneden te worden en zware gewichten voor lage herhalingen om spieren en kracht op te bouwen. De meeste bodybuilders tillen eigenlijk matig zware gewichten voor hoge herhalingen, merkt trainer Justin Rivelli op. Volgens de richtlijnen van het American College of Sports Medicine bouwen sets van acht tot 12 herhalingen kracht en kracht op, terwijl sets van 15 tot 20 je spieruithoudingsvermogen vergroten. Een spier verstrakken of gescheurd en gesneden worden heeft heel weinig te maken met je sets, herhalingen en gewichten en nog veel meer met hoe hard je werkt.

Gewicht trainingsprogramma

Zelfs als je geen grote spieren wilt opbouwen, helpt gewichtstraining je spierweefsel te behouden en je er meer gedefinieerd uit te laten zien. Trainingen voor het hele lichaam zijn het meest effectief voor het verbranden van vet omdat ze een hogere calorieverbranding veroorzaken, volgens trainer Shannon Clark van Bodybuilding.com. Kies zes oefeningen in elke training - twee bewegingen van het onderlichaam en vier bewegingen van het bovenlichaam. Een voorbeeldtraining kan zijn dumbbell lunges, liggende beenkrullen, barbell-schouderpersen, push-ups, pull-ups en kabelrijen. Voer drie tot vier sets van acht tot 12 herhalingen uit met elk een gewicht waarmee je elke set zo goed als compleet kunt maken. Laat 48 tot 72 uur tussen de sessies en probeer zwaarder te tillen of meer herhalingen uit te voeren en stel elke sessie in.

Cardio

Cardio helpt snijden door uw calorieverbranding te verhogen. Het eerste type cardio is steady-state cardio, die kan gaan joggen, een gestage fietstocht of een cardiotoestel in een gematigd tempo gedurende 30 tot 60 minuten in de sportschool raakt. Als alternatief heb je intervaltraining, die korte uitbarstingen van maximale inspanning combineert met langere periodes van vast werk. Beide typen zijn effectief, maar hoge intensiteitsintervallen verhogen uw metabolisme hoger dan in steady-state en kunnen volgens de IDEA Health and Fitness Association gunstiger zijn voor vetverlies. Voedingsdeskundige en dieetcoach Dr. Layne Norton beveelt een tot twee intensieve sessies per week aan, hoewel je extra steady-state sessies kunt toevoegen als je vetverlies begint te dalen en je een extra calorieënverbranding nodig hebt.

Overwegingen

De belangrijkste factor om naast training gesneden te worden, is uw dieet. Om lichaamsvet af te werpen, moet je minder calorieën consumeren dan je verbrandt, om je lichaam te dwingen naar zijn vetopslag te gaan voor energie. Je cardio- en gewichtstraining zorgt hiervoor tot op zekere hoogte door je output te verhogen, maar je moet ook je inname verminderen. Verminder uw calorieën enigszins tot het stadium waarin u ongeveer 1 tot 1-1 / 2 pond per week verliest - meer dan dit en u verliest waarschijnlijk spierweefsel, geen vet, adviseert Norton. Dit calorietekort zorgt er ook voor dat je je lichaam niet voldoende voedingsstoffen geeft om spieren op te bouwen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je te groot en omvangrijk wordt.