Beoordelingen

Trainingen voor het borstbeen


Het trainen van de borstspieren in je borst is niet altijd voldoende om de middelste en onderste delen op te bouwen waar de spieren aansluiten op het borstbeen of borstbeen. Als u dat gebied moet opbouwen en een dip, vaak een verzonken borst genoemd, kwijt wilt raken, richt u dat gebied met verschillende soorten borsttrainingen. Ga de hele dag rechtop zitten met uw schouders naar achteren om de spieren rond het borstbeen bezig te houden, omdat deze u helpen een goede houding te behouden. Je schouders naar voren kantelen terwijl je loopt, rent of in een stoel zit op het werk, kan de spieren rond het borstbeen verzwakken.

Vlieg

Voeg verschillende soorten haltervliegen toe aan je training om je te richten op de spieren rond je borstbeen. Ga op een gewichtsbank liggen met een halter in elke hand. Til ze boven je borst met je handpalmen naar binnen gericht en de halters raken elkaar bijna. Rond je ellebogen naar voren alsof je iemand knuffelt, open dan je armen en houd ze afgerond. Varieer met de routine door de beweging uit te voeren op een bank, rechtop te zitten, rechtop te staan ​​en voorovergebogen in de taille of terwijl je je schouderbladen op een stabiliteitsbal in evenwicht houdt. Begin met een set van 10 en werk maximaal twee sets van 10 herhalingen.

Stoppen

Een trui is een soortgelijke beweging als een schedelbreker, maar het grijpt meer van de borst als u het gewicht verder naar achteren verplaatst. Houd een enkele halter met beide handen vast, pak deze aan het ene uiteinde vast en laat het andere uiteinde vrij hangen. Ga op je rug op een gewichtsbank liggen en houd je armen recht omhoog; het gewicht moet over je gezicht hangen. Buig je ellebogen om het gewicht te verlagen en breng het achter je hoofd. Houd de rest van je lichaam stil en je ellebogen dicht bij elkaar. Voer één set van 12 herhalingen uit met een spotter om ervoor te zorgen dat je de dumbbell goed vasthoudt.

Dips

Hoewel de meeste dips zijn ontworpen om je triceps te werken, kun je meer van de beweging concentreren op het borstbeengebied van je borst door je positie te veranderen. Til jezelf op de dip-bars zodat je armen recht zijn, direct onder je schouders. Kruis je voeten en buig je knieën lichtjes, gebruik dan je schouders als hefboom en leun je hoofd en nek naar voren terwijl je voeten en benen iets naar achteren gaan. Buig je ellebogen tot 90 graden en duw omhoog. Begin met een set van vijf herhalingen en werk tot een of twee sets van 10.

Rekken

Het strekken van je borstgebied kan een uitdaging zijn, maar het kan helpen de spieren te verlengen en te voorkomen dat ze langs je borstbeen zinken. Ga in een deuropening staan ​​en buig een elleboog. Plaats het op het kozijn met uw onderarm naar boven en uw elleboog op schouderhoogte. Draai je lichaam iets weg van de arm op het kozijn om je borstspieren te strekken. Herhaal dit met de andere kant en houd elke stretch 30 seconden vast.

Middelen