Beoordelingen

Trainingen om een ​​peervorm in een zandloper te transformeren


Mensen met peervormige lichamen hebben de neiging om lichaamsvet op te slaan op hun heupen, billen en dijen. Perenvormen hebben meestal ook een beetje vet rond de taille, maar niet zoveel als het rondere appelvormige lichaam. Vet op je dijen, heupen en billen kan moeilijk te verliezen zijn, maar met lichaamsbeweging en een gezond dieet kun je je onderlichaam afslanken, overal gewicht verliezen en een zandloperfiguur bereiken.

Gezondheids risico's

Buikvet houdt een aantal ernstige gezondheidsrisico's in, zoals hartaandoeningen, kanker en diabetes. Peervormige mensen met vet op het onderlichaam lopen minder risico op deze ziekten. Vet op de heupen en dijen kan zelfs het risico op hartaandoeningen verminderen. Volgens onderzoekers van Oxford University helpt vet op de dijen om vetzuren op te vangen die anders zouden worden afgezet in en rond je interne organen. Peervormige vrouwen lopen mogelijk een groter risico op eetstoornissen, volgens Marie Savad, een curator en lid van de Board of Overseers voor Penn Nursing aan Penn State University.

Cardio workout

Cardio-oefeningen in combinatie met een gezond dieet kunnen u helpen gewicht te verliezen over uw hele lichaam, inclusief uw heupen, dijen en billen. Centers for Disease Control and Prevention beveelt ten minste 150 minuten, of 30 minuten vijf dagen per week, cardio-activiteit aan op een gematigd niveau. Cardio is elke oefening die uw hartslag verhoogt en u doet zweten. Snel wandelen is een van de gemakkelijkste manieren om gewicht te verliezen. Andere cardio-oefeningen zijn aerobics, joggen, fietsen en sporten op een elliptische machine. Als je een beginner bent, probeer dan oefeningen met weinig impact, zoals wandelen, roeien of traplopen. Warm op voordat je met je cardio-routine begint en drink water om gehydrateerd te blijven. Raadpleeg uw arts voordat u met een trainingsprogramma begint, vooral als u sedentair bent geweest of niet vaak traint.

Verstevigende workouts

Toningoefeningen helpen je spieren te versterken. Je moet naast cardio spierverstevigende oefeningen doen om af te vallen. Je kunt je inspanningen concentreren op je heupen, billen en dijen, maar doe ook een aantal oefeningen voor je bovenlichaam. Doe tonificerende en versterkende oefeningen drie keer per week op niet-opeenvolgende dagen. Squats, zijplank, step-ups, heuplift op stabiliteit en teen-touch crunches zullen je buikspieren, heupen, dijen en billen versterken en versterken. Lunges tonen je dijen en billen en helpen je calorieën te verbranden. Begin met 10 tot 12 herhalingen van elke oefening. Verhoog de herhalingen of sets of voeg gewicht toe om je lichaam uit te blijven dagen om zich aan te passen en sterker te worden.

Dieet en voeding

De beste manier om gewicht te verliezen en af ​​te houden, is door regelmatige fysieke activiteit te combineren met minder calorieën. Volgens het National Heart Lung and Blood Institute moet je je calorie-inname verminderen met 500 tot 1.000 calorieën per dag om een ​​gezond gewichtsverlies van een of twee pond per week te bereiken. U moet nog steeds een gezond dieet volgen als u minder calorieën gebruikt. Gezonde koolhydraten, zoals volle granen, bonen en rijst, zouden een onderdeel van uw dieet moeten zijn. Gebruik eiwitten uit verse groenten, mager vlees en gevogelte. Verminder de hoeveelheid suiker in uw dieet door frisdrank te vermijden ten gunste van water, thee en vers fruit. Vermijd ook bewerkte convenience food en fast food.

Middelen