Beoordelingen

Waarom moeten worstelaars een hydratatietest van een maand doen?


In 1997 stierven drie collegiale worstelaars aan gezondheidscomplicaties als gevolg van extreme training in een poging om gewicht te verliezen. Als gevolg hiervan heeft de NCAA nieuwe regels toegevoegd die het gewichtsbeheer reguleren om de veiligheid van collegiale worstelaars te waarborgen. Kort daarna implementeerden middelbare school worstelverenigingen ook deze nieuwe regels. Zowel collegiale als middelbare school worstelaars moeten nu een maand durende hydratatietest doorstaan ​​om eerlijke concurrentie en veilige training te garanderen.

Vaststelling van een gewichtsklasse

Worstelen op de middelbare school heeft in totaal 14 gewichtsklassen en collegiale worstelaars moeten in een van de 10 gewichtsklassen vallen. Aan het begin van het seizoen ontvangen alle worstelaars een lichamelijk onderzoek om hun gewicht en lichaamsvetpercentage te evalueren. Op basis van de BFP van de worstelaar, krijgen ze een minimumgewicht toegewezen waarmee ze tijdens het seizoen kunnen concurreren. Op het middelbare schoolniveau kunnen mannen geen BFP hebben van minder dan 7 procent en vrouwen kunnen niet onder de 12 procent komen. Collegiale worstelaars mogen geen BFP van minder dan 5 procent hebben.

Hydratatie testen

Worstelaars moeten een hydratatietest doorstaan ​​die moet worden toegewezen aan hun minimale gewichtsklasse, een maand voorafgaand aan het wedstrijdseizoen. De hydratatietest meet het soortelijk gewicht van de urine van de atleet om te bepalen hoe gehydrateerd de atleet is. Uitdroging is een detecteerbaar teken dat buitensporige training en / of onjuiste voeding kan onthullen. Als de atleet uitgedroogd blijkt te zijn, komt hij niet in aanmerking voor competitie.

Snijden gewicht

Veel worstelaars trainen en dieet krachtig om "gewicht te verminderen" om te concurreren met een lagere gewichtsklasse. Zoals te zien in 1997, is overmatig trainen en diëten uiterst gevaarlijk. Uitdroging als gevolg van snel of overmatig gewichtsverlies kan ernstige lichamelijke gevolgen hebben, waaronder epileptische aanvallen, nierfalen, coma en zelfs de dood. De NCAA stelt dat een worstelaar niet veilig meer dan 1,5 procent van het totale lichaamsgewicht per week kan verliezen.

Verboden praktijken

De NCAA heeft veel gevaarlijke praktijken verboden waarvan is gemeld dat ze helpen bij het afvallen. Het NCAA-handboek bevat voor damp ondoordringbare pakken, laxeermiddelen, vocht- en voedselbeperking, braken en diuretica als voorbeelden van verboden stoffen en acties. Worstelaars die in aanmerking komen om af te vallen, moeten voorafgaand aan het seizoen een gewichtsbeheersplan opstellen om veilig en tijdig af te vallen.