Beoordelingen

Yoga & holle wangen


Holle wangen kunnen om verschillende redenen voorkomen. Gezichtsyoga-oefeningen, die helpen de spieren in je wangen te versterken, het doorzakken van de gezichtshuid, rimpels en holle wangen voorkomen of verminderen. Een goed dieet is ook nuttig om doorzakkende huid op uw wangen te voorkomen.

Oorzaken van holle wangen

Holle wangen kunnen het gevolg zijn van veroudering. Naarmate je ouder wordt, verliezen je gezichtsspieren hun normale tonus en elasticiteit. Het resultaat is een slappe huid op je gezicht, rimpels en holle wangen. Het niet eten van een gezond dieet, uitdroging of blootstelling aan overmatige zon kan ook bijdragen aan holle wangen. Door regelmatig oefeningen te doen die uw gezichtsspieren trainen, kunt u de bekendheid van holle wangen helpen voorkomen of verminderen.

Yogaoefening om holle wangen tegen te gaan

De website van het tijdschrift Time merkt op dat het oefenen van gezichtsspieren sterker wordt en in goede conditie blijft. Annelise Hagen, een in New York gevestigde yogi en auteur van 'The Yoga Face: Eliminate Rrinkles with the Ultimate Natural Facelift', somt een paar gezichtsyoga-oefeningen op die voor de meeste van haar studenten hebben gewerkt. Om de "Satchmo" te doen, breng lucht over van de ene wang naar de andere terwijl je je hoofd naar buiten steekt. Voor "Smiling Fish", portemonnee je lippen en glimlach lichtjes. Blaas kussen terwijl je je gezicht glad houdt om de 'Marilyn' te doen.

De blije gezichtsoefening

Linda Saether van CNN.com/health zegt dat je je gezichtsspieren kunt trainen door een zittende houding aan te nemen, je tong zo ver mogelijk uit te steken en een kort woord te overdrijven, bijvoorbeeld 'Blah', voor een totaal van drie tot vijf seconden. Plaats tijdens deze gezichtsoefening uw hand op uw voorhoofd en open uw ogen zo wijd als u kunt.

Wangliften en oogoefeningen

De 'wanglift'-oefening houdt in dat je je wangen opheft door te glimlachen terwijl je met je wijsvingers op het onderste deel van je oogkas drukt. Je kunt ook de gezichtsspier onder je ogen versterken door oogoefeningen uit te voeren. Trek met je mond open je bovenlip naar binnen. Terwijl je omhoog kijkt, maak je je ogen smaller en plaats je je vingers net onder de onderste oogleden. Druk voorzichtig naar beneden terwijl u probeert uw ogen te sluiten. Houd deze positie 4 tot 5 seconden vast, laat los en voer vijf tot 10 herhalingen uit. De yoga-oefeningen voor het gezicht werken alle spieren van het gezicht uit en helpen verslappende gezichtshuid en rimpels te elimineren.

Middelen