Beoordelingen

Hoe werkt de Zumba-riem?


Als je je sporttas inpakt voor je eerste Zumba-les, maak je dan geen zorgen over een Zumba Fitness-riem. Deze riemen zijn bedoeld om je thuis Zumba-trainingen gemakkelijker te maken als je een videogameconsole gebruikt, maar zijn niet nodig als je Zumba in een klas of met dvd's. De American Council on Exercise ontdekte dat Zumba een effectieve oefening is en een vorm van intervaltraining, dus of je je riem aanslaat en op afstand thuis of in een klas danst, je weet dat je een training krijgt.

Logistiek

Zumba Fitness-riemen zijn ontworpen voor de Zumba-spellen op de Wii- of PlayStation Move-consoles - als je op de Kinect speelt, heb je er geen nodig. Bij andere Wii-spellen, waaronder dansspellen, moet je de Wii-afstandsbediening vasthouden terwijl je beweegt. Met de Zumba Fitness-riem kun je de afstandsbediening in een veilig etui stoppen en de riem om je middel vastmaken voor handsfree dansen. De Zumba-riem wordt ook verondersteld je bewegingen beter te volgen, omdat deze zich om je middel bevindt, het middelpunt van veel Zumba-bewegingen, in plaats van in je hand.

Dimensies

Vervaardigd door Majesco, hetzelfde bedrijf dat de Zumba Fitness-spellen heeft gemaakt, de riem is 52 centimeter lang en wordt vastgezet met klittenband. De riem is ontworpen voor de meeste volwassenen, inclusief grote maten, maar is te groot voor kinderen. Als je wilt dat je kinderen spelen, begin dan met de riem rond hun taille zo klein als hij kan en zet het overtollige deel aan de achterkant vast met iets als een elastische band. De riem is ongeveer 3 inch breed, behalve de gaaszak die de afstandsbediening vasthoudt.

Het gebruiken

Volgens Zumba Fitness moet je de riem om je middel vastmaken voordat je de afstandsbediening of controller in de zak steekt. Dit zorgt ervoor dat de afstandsbediening niet per ongeluk op de grond valt terwijl je de riem verstelt, maar je kunt ook gemakkelijker je nummer selecteren. Als de controller eenmaal in de riem zit, wordt het moeilijker om te gebruiken, dus moet u hem mogelijk elke keer verwijderen als u een nieuw nummer selecteert. Als je de Wii-afstandsbediening echter gebruikt, kun je van nummer wisselen met alleen de knoppen in plaats van het naar de sensor te richten. Hierdoor is het mogelijk om de afstandsbediening in de riem te laten en uw volgende melodie te kiezen.

Eén krijgen

Je exemplaar van een Zumba Fitness-spel zou met één riem moeten zijn meegeleverd, maar als je het kwijt bent of graag met vrienden danst - de game ondersteunt maximaal vier dansers tegelijk - je kunt meer kopen bij bestbuy.com of gamestop. com, volgens Zumba Fitness. Als je geen Zumba Fitness-riem hebt, maar een van de Zumba Fitness-spellen wilt spelen zonder de afstandsbediening vast te houden, probeer deze dan te beveiligen met een gewone riem of een heuptasje. Je kunt zelfs proberen de afstandsbediening vast te klemmen aan je tailleband.