Beoordelingen

Proefoefeningen voor jeugdhonkbal


Tryouts zijn een waardevol onderdeel van het organiseren van jeugdhonkbalcompetities. Ze geven spelers de kans om hun sterke punten te laten zien en geven potentiële coaches de mogelijkheid om nieuwe spelers te evalueren voordat ze voor hun teams worden geselecteerd. Door het organiseren van try-outs met een reeks oefeningen die spelers kunnen uitvoeren, verloopt het proces soepel. Little League beveelt aan dat jeugdspelers worden geëvalueerd op verschillende gebieden van offensieve en defensieve prestaties tijdens het testproces. Het is ook belangrijk om op verschillende dagen en op verschillende tijdstippen try-outs te houden om gezinnen een kans te geven om deel te nemen.

Slaan

Het slaan van oefeningen benadrukt niet alleen het vermogen van een speler om de bal in het spel te brengen, maar demonstreert ook zijn algehele kracht. Het gebruik van een werpmachine verbetert de nauwkeurigheid van de toonhoogtes en zorgt voor een gelijk speelveld voor alle slagmensen. Door de slagman een selectie van verschillende toonhoogtetypes en snelheden op verschillende locaties in de slagzone te geven, biedt dit een gelegenheid om de sterke en zwakke punten van elke speler te evalueren. Jongere spelers kunnen een tee afslaan of een worp met een zachte worp in een net slaan. Bunting boren kunnen ook worden opgenomen in de routine.

Bouwland

Door spelers in de positie te brengen om zowel grounders als fly balls te fielden, kunnen coaches hun vermogen evalueren om verschillende verdedigende aspecten van het spel uit te voeren. Infield-oefeningen omvatten het verplaatsen van spelers van positie naar positie en het slaan van grondballen naar beide kanten om te zien of ze in staat zijn de bal te spelen en hun voeten te bewegen. Ze kunnen worden gevraagd om de bal naar het eerste honk of een ander honk te gooien om spelen uit de echte wereld te simuleren. Als u evalueert vanuit een enkele infield positie, geeft shortstop de beste kans om bereik en armsterkte te volgen.

Buitenveld

Outfielders kunnen worden beoordeeld door ze in een kegelvormig veld in het veld te laten staan ​​en ballen in het gebied te slaan of ze met een werpmachine te lanceren. Dit stelt coaches in staat om het vermogen van een speler om een ​​bal te volgen en te vangen te evalueren.

Rennen

Door spelers te koppelen in een footrace van 40 yards krijgen coaches de kans om hun lineaire snelheid te timen in een competitieve omgeving. Spelers kunnen ook getimed worden in situaties die scenario's simuleren die in games zouden voorkomen. Coaches kunnen stopwatches gebruiken om spelers te timen terwijl ze van de thuisplaat naar het eerste honk lopen of van het eerste honk naar het derde honk. Spelers moeten tijdens de oefening op elk honk stappen.

Middelen