Beoordelingen

Mycoplasma Hominis Symptomen


Mycoplasma hominis is een levend organisme dat bij bijna alle mensen voorkomt en in de urinewegen en de geslachtsorganen voorkomt. Af en toe kan het echter leiden tot een infectie en als u enkele symptomen kent, kunt u de aandoening snel overwinnen. Zoals met elke medische aandoening, moet u uw arts raadplegen als u een van de onderstaande symptomen ervaart.

Pijnlijk urineren

Infectie in de urinewegen door Mycoplasma hominis resulteert vaak in pijnlijk urineren voor mannen en vrouwen. Deze infectiesymptomen komen vaak voor bij de meeste seksueel overdraagbare aandoeningen en kunnen worden verward met andere SOA's, zoals gonorroe of chlamydia.

Ongewone afscheiding

Mannen en vrouwen ervaren vreemde ontladingen een paar weken na het oplopen van Mycoplasma hominis-infecties. Dit komt omdat het extra slijm en geïnfecteerde vloeistoffen door het lichaam worden uitgescheiden, wat resulteert in deze ongewone - en vaak stinkende - ontladingen.

Pijn tijdens seks

Vrouwen met een Mycoplasma hominis-infectie zullen vaak pijn ervaren tijdens geslachtsgemeenschap. Dit komt omdat de ontsteking van de urineleider op de vaginale wand drukt. Wanneer de vagina wordt doordrenkt met bloed van opwinding, drukken de twee weefsels tegen elkaar. Penetratie of soms gewoon extreme opwinding kan leiden tot pijnlijke gevoelens voor vrouwen. Mannen voelen meestal geen pijn tijdens seks wanneer ze besmet zijn met Mycoplasma hominis.

Deskundig inzicht

Mycoplasma hominis is een veel voorkomend organisme en is in tegenstelling tot andere seksueel overdraagbare aandoeningen. Het is niet ongebruikelijk dat monogame paren plotseling een Mycoplasma hominis-infectie ervaren, zelfs na jaren van exclusiviteit. In deze gevallen zijn er andere factoren op het werk die infectie door deze gemeenschappelijke microbe waarschijnlijker maken, zoals onderdrukte immuunsystemen.

Waarschuwing

Mensen met een onderdrukt immuunsysteem, zoals mensen met HIV / AIDS of die recent een orgaantransplantatie hebben ondergaan, lopen meer kans om deze ongewone geslachtsziekte op te lopen. In sommige gevallen kan Mycoplasma hominis organen buiten de urinewegen of slijmvliezen aantasten. Patiënten die bijvoorbeeld nierfalen hebben gehad na een niertransplantatie, kunnen zijn getroffen door een Mycoplasma hominis-infectie in de nieren.


Bekijk de video: Рак Яичек симптомы у мужчин. Первые признаки рака как проверить себя в домашних условиях. (December 2021).