Beoordelingen

Tekenen en symptomen van zweren bij baby's


Maagzweren worden meestal beschouwd als een volwassen toestand; zuigelingen kunnen echter ook om verschillende redenen last hebben van maagzweren en zure oprispingen. Omdat je kleintje de woorden mist om uit te leggen wat hij of zij voelt, moeten ouders en verzorgers leren de tekenen en symptomen van zweren bij baby's te herkennen.

Koliekachtige symptomen

Vaak bootsen de eerste symptomen van zweren bij baby's de symptomen van koliek na. Deze symptomen zijn onder meer langdurige huilbuien die 's middags,' s avonds en 's nachts verergeren, het opheffen en laten zakken van het hoofd en de benen om de baby te helpen bij het passeren van gas, weigering om te eten of onrust tijdens het eten en moeite met vallen en / of in slaap blijven.

Symptomen tijdens en na het eten

Baby's met maagzweren kunnen voedsel weigeren, zelfs als ze honger hebben, of meerdere kleine snacks gedurende de dag vragen in plaats van normale maaltijden. Andere symptomen zijn onder meer een toename van "oprispingen" en / of braken en het kind kan het hoofd tijdens en na het eten dramatisch naar achteren buigen.

Ongewone symptomen

Er zijn vaak verschillende symptomen van zweren bij baby's waarvan men niet automatisch aanneemt dat ze maagpijn veroorzaken, zoals oor- en bijholteontstekingen of frequente keelpijn en loopneus.

Slaap symptomen

Omdat zure reflux meestal verergert tijdens het liggen, kan uw baby symptomen vertonen tijdens het slapen, en deze omvatten frequente wakkere, huilende spreuken tijdens de nacht, evenals hoesten, kokhalzen of stikken tijdens het liggen.

Meer ernstige symptomen

Naarmate de zweer erger wordt, kunnen de symptomen ernstiger worden en kunnen baby's proberen te kokhalzen met hun handen, het kind kan afvallen, overmatig kwijlen en kan zelfs uiten ademhalingsmoeilijkheden en / of slikken.