Beoordelingen

Hoe vitamine E-olie te gebruiken


Het aanbrengen van vitamine E-olie op de huid heeft veel nuttige toepassingen, waaronder het aanbieden van antioxidanten om te beschermen tegen vrije radicalen, de tekenen van veroudering te verminderen en de vitamine in ons lichaam aan te vullen na zon- of luchtvervuiling. Personen met verschillende huidtypen moeten vitamine E-olie op hun huid gebruiken om het verschijnen van rimpels te verminderen, en vrouwen hebben de olie gebruikt om striae tijdens de zwangerschap te voorkomen. De meest voordelige manier om vitamine E-olie te gebruiken, is om het een vast onderdeel van een schoonheids- en huidverzorgingsregime te maken. Je kunt vitamine E-olie vinden in reformwinkels, of je kunt eenvoudig vitamine E-capsules doorprikken en de te gebruiken vloeistof eruit persen.

Gezichtsverzorging

Was het gezicht met een geschikt reinigingsmiddel voor uw huidtype. Voor de meeste huidtypen is het het beste om een ​​romige formule te gebruiken om uitdroging of het verwijderen van natuurlijk vocht van de huid te voorkomen.

Breng een toner of samentrekkend middel aan om poriën te minimaliseren en achtergebleven vuil of olie die achterblijft na het reinigen te verwijderen. Toner bereidt de huid ook voor op een vochtinbrengende crème door deze ontvankelijker te maken voor lotion of crèmes.

Masseer vitamine E-olie op het gezicht, waarbij u zich concentreert op droge gebieden die gevoelig zijn voor rimpels, inclusief het voorhoofd, buiten de ogen en rond de mond.

Huidverzorging

Verlicht zonnebrand door vitamine E-olie lichtjes op de verbrande gebieden aan te brengen. De antioxidanten in de olie verminderen de negatieve effecten van langdurige blootstelling aan de zon op de huid. Gebruik olie op de verbrande gebieden tweemaal daags totdat ze genezen zijn.

Vervagen littekens met behulp van vitamine E olie. Het masseren van de olie in een litteken kan het helpen vervagen en het uiterlijk ervan verminderen.

Voorkom striae tijdens de zwangerschap door vitamine E-olie tweemaal daags op de buik aan te brengen om de huid gehydrateerd te houden en minder kans op striae achter te laten. Veel mensen gebruiken ook vitamine E-olie om het uiterlijk van bestaande striae te verminderen.

Tip

  • Consumeer voedsel met vitamine E - inclusief groene, bladgroenten en noten - om intern antioxidanten te bieden.