Beoordelingen

Hoe maak je een Outie Belly Button een Innie


Een ding dat alle mensen gemeen hebben, ongeacht hun grootte of nationaliteit, is een navel. Ook wel een navel genoemd, de navel is het resultaat van de hechting van een moeder aan haar foetus via de navelstreng. Navels hebben geen speciale functie op ons lichaam nadat we zijn geboren. Ze kunnen worden geclassificeerd als innies of outies op basis van uiterlijk. Een navel in de buitenste in innie veranderen is niet iets dat je alleen kunt doen. Ga in plaats daarvan naar een arts voor een make-over van de navel.

Raadpleeg een arts in de gezondheidszorg met betrekking tot uw navel. De enige manier om uw navel in een innie te veranderen, is via een chirurgische procedure die bekend staat als een navelstreng. Je moet ervoor zorgen dat je van tevoren in voldoende gezondheid bent. In sommige gevallen kan een outie op een hernia wijzen, dus het helpt als u wordt gescreend en op de hoogte wordt gebracht

Bereid de procedure voor volgens de instructies van uw arts. U kunt een kalmerend middel krijgen voordat de procedure wordt ingesteld. De navelstreng is een poliklinische procedure, zodat u niet van huis hoeft te zijn. In feite keren veel patiënten op dezelfde dag terug naar dagelijkse activiteiten.

Ontspan terwijl de chirurg uw nieuwe navel maakt en de voormalige navel verandert in een slanke nieuwe innie. De operatie zelf duurt meestal minder dan 90 minuten om te voltooien. Volg de instructies om het te laten genezen, omdat u misschien niet hoeft terug te keren naar het ziekenhuis voor een controle na de operatie.


Bekijk de video: how to cure umbilical hernia without surgery. best exercises for umbilical hernia (December 2021).