Beoordelingen

Kun je tandenstrips op kunstgebitten gebruiken?


Met de dalende kosten van bleekproducten willen veel mensen hun glimlach opfleuren. Deze producten werken echter niet op alle tanden hetzelfde. Als u meer weet over whitestrips, kunt u beslissen of ze geschikt zijn voor u.

Doel

Een tandbleekstrip gebruikt bleekmiddelen, zoals peroxide, om vlekken van uw tanden te verwijderen. Ze komen in verschillende sterktes en kosten ongeveer $ 40 voor een pakket dat twee tot vier weken meegaat.

Identificatie

Kunstgebitten zijn neptanden, meestal gemaakt van acryl, die een paar tanden of uw hele rij tanden kunnen verdragen. Ze zijn meestal gemaakt als u permanente tanden bent verloren.

Gevolgen

Bleekstrips die u zonder recept koopt, zullen verkleurde gebitten, kronen, fineer of andere "nep" -tanden niet verlichten. Strips zijn ontworpen om effectief je natuurlijke tanden te bleken.

Preventie / Solution

Neptanden kunnen hun oorspronkelijke kleur trouw blijven als u een goede mondhygiëne volgt door ze twee keer per dag te poetsen, te flossen en mondwater te gebruiken. Vermijd producten die gemakkelijk vlekken kunnen maken op uw tanden, zoals rode wijn, bessen, koffie en sigaretten.

Alternatieven

Als u goed voor uw kunstgebit hebt gezorgd, maar niet tevreden bent met de gele of grijze kleur die ze hebben aangenomen, bespreek dit dan met uw tandarts. Het is misschien tijd voor u om uw kunstgebit te laten vervangen en in een wittint die bij uw glimlach past.