Beoordelingen

Hoe een blaasontsteking op te ruimen

Hoe een blaasontsteking op te ruimen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Urineweg- en blaasinfecties kunnen pijnlijk en langdurig zijn als u ze uit de hand laat lopen. Ze kunnen ook tot ernstigere problemen leiden als u dingen niet snel onder controle krijgt. Lees verder voor meer informatie.

Hoe een blaasontsteking op te ruimen

Wanneer u een blaas- of urineweginfectie voelt beginnen, verwijder dan alle suikerhoudende voedingsmiddelen en frisdranken uit uw dieet totdat de infectie onder controle is. Als u ze te snel opnieuw introduceert, kan de infectie opnieuw optreden.

Cranberry-capsules en cranberrysap zijn uitstekende infectiebestrijders. Ze bevatten voedingsstoffen die voorkomen dat bacteriën zich hechten aan de binnenkant van de blaas.

Verhoog uw inname van water. Hoe meer water je drinkt, hoe meer gifstoffen en afvalstoffen door je lichaam worden gespoeld. Bronwater en gedistilleerd water zijn de beste keuzes.

Echinacea en goldenseal zullen helpen om uw immuniteiten op te bouwen. Grote hoeveelheden vitamine C stimuleren ook uw immuunsysteem en helpen infecties te bestrijden.

Maak uw blaas vaak leeg: elke 20 tot 30 minuten is een goede vuistregel. Het extra water dat je drinkt, helpt de infectie uit je lichaam te spoelen.

Tip

  • Drink niet veel gezoete sappen. Suiker helpt de infectie te groeien. Groentesappen voegen voedingsstoffen tegen infecties toe.

Tip

  • Raadpleeg een arts wanneer u vermoedt dat u een infectie heeft.


Bekijk de video: een super begin van de nieuwe week, tot de telefoon gaat #Vlog 281. @itismepatty (Mei 2022).