Beoordelingen

Natuurlijk meer sperma produceren


Een laag aantal zaadcellen kan een belemmering vormen voor de conceptie. Je kunt veel dingen doen zonder medicijnen of een operatie om het op te voeden. Lage hoeveelheden testosteron, een varicocele (gezwollen ader in het scrotum die het aantal zaadcellen kan verminderen) of een infectie zouden waarschijnlijk moeten worden aangepakt om de vruchtbaarheid te verhogen. Raadpleeg een arts om specifieke problemen uit te sluiten die kunnen bijdragen aan uw lage aantal zaadcellen.

Vermijd hitte. Blijf uit de buurt van hot tubs en sauna's. Draag loshangend katoenen ondergoed of een boxershort. Houd uw laptop van uw schoot. Deze maatregelen houden je scrotum koel, wat de spermaproductie optimaliseert.

Handhaaf een gezond gewicht om het aantal zaadcellen te verhogen, omdat overgewicht het kan verlagen.

Vermijd cafeïne, tabak, illegale drugs en alcohol, die het aantal zaadcellen en de beweeglijkheid beïnvloeden, volgens de Mayo Clinic.

Probeer acupunctuur, omdat dit kan helpen het aantal zaadcellen te verhogen, volgens alternatieve geneeskundedeskundige Dr. Andrew Weil. Mogelijk hebt u meerdere sessies met een erkende arts nodig voor maximaal voordeel.

Zorg voor voldoende hoeveelheden vitamine C en E, foliumzuur, selenium, zink en lycopeen, die een integraal onderdeel zijn van de gezondheid van het sperma. De aanbevolen doseringen op supplementflessen zijn niet geïndiceerd voor het behandelen van aandoeningen maar het voorkomen van een tekort. Vraag uw arts wat een geschikte dosis zou zijn voor een laag aantal zaadcellen.

Ejaculeer niet meer dan een paar keer per week. Dit zal helpen het aantal sperma in uw sperma te verhogen wanneer u seksuele activiteit uitvoert tijdens de ovulatie.


Bekijk de video: Masturbeer Niet Te Veel Want Anders Gebeurt Er Dit met Je Lichaam - Haaruitval en masturbatie (November 2021).