Beoordelingen

Problemen in verband met Erythritol

Problemen in verband met Erythritol


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Erythritol is een polyol - een suikeralcohol - dat een veelgebruikt ingrediënt is in veel caloriearme voedingsmiddelen. Erythritol wordt meestal vervangen door suiker en komt in een poederachtige witte vorm. Erythritol wordt gebruikt omdat het nul calorieën heeft, veilig is voor diabetici en omdat het geen gaatjes veroorzaakt, maar het product is niet zonder nadelen. Erythritol - wanneer het in grote hoeveelheden wordt geconsumeerd - kan bepaalde maagbijwerkingen veroorzaken.

Opgeblazen gevoel en gas

Mensen die veel producten met erythritol eten, hebben een opgeblazen gevoel en gas ervaren. Omdat het lichaam erythritol echter moeilijk kan verteren, zijn deze symptomen - die vaak worden waargenomen met andere alcoholsuikers - minimaal.

Laxerend effect

Frequente consumenten van erythritol hebben geklaagd over het laxerende effect van het product. De meeste mensen moeten echter veilig een gram erythritol kunnen innemen zonder het laxerende effect te ondervinden, omdat erythritol niet wordt verteerd door de dikke darm zoals de meeste alcoholsuikers. Bijwerkingen komen het meest voor bij personen die lijden aan het prikkelbare darm syndroom.

Allergieën

Mensen die allergisch zijn voor erythritol hebben uticaria gekregen - een wetenschappelijke naam voor netelroos - en zwelling. Hoewel er enkele geregistreerde gevallen van erythritolallergieën zijn, is deze allergie echter zeer zeldzaam.


Bekijk de video: 15 Keto Sugar Substitutes For Reversing Insulin Resistance, Gut Health & Weight Loss (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Shk?

  Misschien is het verkeerd?

 2. Mukonry

  Het spijt me, maar ik denk dat je het mis hebt. Ik kan het bewijzen. Mail me op PB.

 3. Kirklin

  Probeer niet te martelen.

 4. Muireach

  is nieuwsgierig, en de analoge is?

 5. Dominique

  Het klopt zekerSchrijf een bericht