Beoordelingen

Seizoensgebonden allergiesymptomen - pijn op de borst en pijn

Seizoensgebonden allergiesymptomen - pijn op de borst en pijn


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Seizoensgebonden allergieën, die op verschillende tijdstippen van het jaar voorkomen, komen vrij vaak voor. De meest voorkomende symptomen zijn een loopneus, rode en waterige ogen, niezen en jeuk van de huid. Sommige seizoensgebonden allergieën veroorzaken meer problematische symptomen, zoals beklemming en pijn op de borst.

Oorzaken

Lente seizoensgebonden allergieën worden meestal veroorzaakt door boompollen. Beschuldig zomerallergieën op grassen en wiet. Valallergieën worden meestal veroorzaakt door ambrosia.

Astma

De ernst van seizoensgebonden allergieën varieert met de seizoenen. Mensen met allergische rhinitis hebben vaak astma en hebben ook last van piepende ademhaling, hoesten, ademhalingsproblemen en pijn op de borst die bekend zijn bij astma.

Beklemming op de borst

Beklemming op de borst is een veel voorkomende klacht van veel seizoensgebonden mensen met allergieën. Het kan zich manifesteren in pijn op de borst, ademhalingsproblemen, congestie op de borst en het onvermogen om diep adem te halen.

Overwegingen

Seizoensgebonden allergieën kunnen veel niezen en hoesten veroorzaken. Beide kunnen stress op het lichaam veroorzaken en kunnen resulteren in een strak gevoel in de borst, wat ongemakkelijk of zeer pijnlijk kan zijn.

Gevolgen

Seizoensgebonden allergieën kunnen leiden tot sinusitis, wat pijn op de borst en beklemming kan veroorzaken. Sommige seizoensgebonden allergenen veroorzaken chronische aandoeningen van de luchtwegen en kunnen pijn op de borst en beklemming veroorzaken.

Preventie / Solution

Het kan moeilijk zijn om seizoensgebonden allergenen volledig te vermijden, maar de symptomen kunnen worden beheerd. Door deuren en ramen gesloten te houden, vaak te stofzuigen, harige en gevederde huisdieren te vermijden en de juiste medicatie te gebruiken, hoeven seizoensgebonden allergieën geen pijn op de borst te zijn.