Beoordelingen

Interne vermindering van littekenweefsel


Intern littekenweefsel is het resultaat van inwendig trauma zoals een operatie of gescheurde weefsels als gevolg van atletische overbelasting. Terwijl het lichaam het letsel geneest, bouwt zich intern littekenweefsel (vezelachtig bindweefsel) op om de wond te beschermen. Meestal vormt littekenweefsel geen probleem, maar soms kan het extreem pijnlijk worden. Littekenweefsel kan, afhankelijk van de locatie, groeien en zich hechten aan een ander intern deel van het lichaam. Dit kan het lichaamssysteem verstoren, vooral als een deel van het lichaam wordt geblokkeerd en bepaalde orgaanfuncties ophouden. Therapie kan helpen bij het verminderen van inwendig littekenweefsel.

Diepe weefsel massagetherapie

Diepe weefselmassagetherapie is de toepassing van diepe druk en wrijving op inwendig weefsel. De therapeut vindt littekenweefsel en wrijft met kracht op de hechting om het overtollige weefsel af te breken. Dit verhoogt de circulatie en beweging van de orgaanfunctie en vermindert pijn en zwelling als gevolg van littekenweefsel.

Pijn door therapie

Diepe weefselmassagetherapie kan enigszins pijnlijk zijn vanwege de intense druk op een al gevoelig gebied. Het is noodzakelijk om deze druk uit te oefenen, zodat het littekenweefsel kan worden opgebroken en pijn op de lange termijn kan worden verlicht.

RIJST.

Diepe weefselmassagetherapie breekt het interne littekenweefsel af. De rijst. methode wordt gebruikt om zwelling te minimaliseren, waardoor het bloed kan circuleren en het littekenweefsel zich niet kan ophopen. Als R.I.C.E. wordt onmiddellijk na een verwonding geïmplementeerd, het kan littekenweefsel beperken om zich in de eerste plaats te vormen. RIJST. staat voor rust, ijs, comprimeren, verheffen. De hoeveelheid tijd voor elke component varieert per patiënt en moet worden besproken met een arts of therapeut. Na een massagetherapiesessie is het van vitaal belang om het aangetaste deel van het lichaam te laten rusten. Dit betekent afzien van trainingen of sporten. Zelfs matig lopen moet worden vermeden als het letsel aan uw benen, billen, rug of schouders is. Het ijs moet om de paar uur met tussenpozen van 10 tot 20 minuten op de plaats van het letsel worden bewaard. Compressie oefent druk uit op het letsel. Compressie wordt gebruikt tijdens ijsvorming. De therapeut of arts kan aanbevelen het letsel, ook een compressiemiddel, in te pakken als het zich op de plaats van een gewricht bevindt om er druk op te houden. Het laatste onderdeel van R.I.C.E is elevatie. Houd het getroffen gebied boven het hartniveau om de bloedsomloop naar het letsel te vergroten om het genezingsproces te bevorderen.

Met verschillende massagetherapiesessies gevolgd door R.I.C.E. kan het interne littekenweefsel sterk worden verminderd. Het aantal sessies is afhankelijk van de ernst van het letsel. Als het interne littekenweefsel niet wordt verminderd en de pijn aan de gang is, kan een operatie om overtollig littekenweefsel te verwijderen noodzakelijk zijn.


Bekijk de video: Nogier Cell Rejuvenation Frequencies - 147 Hz - Anti-Inflammatory, Heal Scar Tissue (December 2021).