Beoordelingen

Hoe het metabolisme met duromine te verhogen


Als het gaat om gewichtsverlies, hebben sommige mensen een beetje extra hulp nodig om hun metabolisme te verhogen om vet te verbranden. In deze gevallen kunnen artsen medicijnen voorschrijven om hun patiënten te helpen gewicht te verliezen. Een van deze medicijnen is Duromine. Het hoofdingrediënt in Duromine is fentermine, dat een effect heeft op het metabolisme vergelijkbaar met cafeïne. Duromine heeft wel bijwerkingen, zoals verhoogde bloeddruk, droge mond, licht gevoel in het hoofd, vermoeidheid, slapeloosheid, verandering in zin in seks, diarree en hoofdpijn. Zorg ervoor dat u met uw arts spreekt over de risico's van het gebruik van Duromine. Het medicijn kan gevaarlijk zijn voor drugsgebruikers en mensen die lijden aan hartaandoeningen, hoge bloeddruk of diabetes. Vrouwen die zwanger zijn of proberen zwanger te worden, mogen Duromine ook niet gebruiken.

Gebruik de juiste dosering. Duromine-tabletten zijn verkrijgbaar in drie doseringen, 15 mg, 30 mg en 40 mg. De tabletten moeten eenmaal daags vóór het ontbijt worden ingenomen. Als u vergeet de tablet in te nemen voor het ontbijt, kan de tablet tot twee uur na het ontbijt worden ingenomen. Uw arts zal bepalen welke dosering geschikt is voor u.

Krijg meer beweging. Om optimaal gebruik te maken van Duromine, moet u minimaal drie keer per week gedurende minimaal een half uur trainen. Als je kunt, verhoog je training dan vijf keer per week, met een gezonde mix van aerobe en krachttraining.

Verander uw dieet. Het voedsel dat u eet, kan de Duromine in uw systeem belemmeren of helpen. Eet voldoende hoeveelheden eiwitten en gezonde koolhydraten en blijf weg van voedingsmiddelen met veel geraffineerde suiker en ongezonde vetten.

Tip

  • Neem contact op met uw arts voordat u aan een gezondheids- of oefeningsschema begint.