Beoordelingen

Hoe natuurlijk rusteloosheid in bed te stoppen


Rusteloosheid kan een irriterende aandoening zijn - en wanneer u probeert te slapen, kan het ondraaglijk worden. Misschien heb je last van het rusteloze benen syndroom, wat een jeuk of tintelend gevoel in de onderste ledematen inhoudt. Deze aandoening maakt zichzelf vaak bekend net zoals een persoon naar bed gaat. Of misschien is je rusteloosheid mentaal, veroorzaakt door het onvermogen om overdag zorgen of zorgen weg te krijgen. Ongeacht de bron van uw rusteloosheid, wilt u een remedie die natuurlijk is - gefabriceerde chemicaliën zijn niet uw stijl. Maak je geen zorgen - er zijn genoeg andere manieren om verlichting te vinden bij chronische rusttijd voor het slapengaan.

Praat met uw arts - hoewel u mogelijk niet vatbaar bent voor voorgeschreven medicijnen, is het belangrijk om de onderliggende oorzaak van uw rusteloosheid te vinden. Stel u voor aan bloedonderzoek of andere testen die kunnen wijzen op een ernstige aandoening waarvan rusteloosheid een symptoom is. Bespreek opties met uw arts over hoe u deze aandoening op natuurlijke wijze kunt behandelen. Lees alle medicijnen of kruidenmiddelen die u momenteel gebruikt, omdat deze een bron van rusteloosheid kunnen zijn.

Onderzoek uw levensstijl - bepaalde acties die u overdag uitvoert, kunnen 's nachts rusteloosheid veroorzaken. Stop het gebruik van cafeïne, alcohol en tabaksproducten, vooral vlak voor het slapen gaan. Train overdag, maar niet te veel en niet voor het slapen gaan. Bepaal verschillende bronnen van stress in je leven en probeer ze te elimineren of te minimaliseren.

Oefen yoga, meditatie, luister naar zachte muziek of andere ontspanningstechnieken vlak voor het slapengaan. Doe rekoefeningen over het hele lichaam - focus op de benen, vooral de kuiten, als je rusteloze benen syndroom hebt.

Neem een ​​warm bad voor het slapen gaan; afwisselend, masseer je benen (als je rusteloze benen syndroom hebt) en breng er vochtige hitte op aan. Laat je partner (als je die hebt) je een massage in bed geven.

Ga elke avond op dezelfde tijd naar bed en sta elke ochtend op dezelfde tijd op. Houd uw slaapschema zelfs in het weekend bij.

Bepaal of u een tekort hebt aan ijzer, folaat of magnesium - een eenvoudige bloedtest kan als diagnose dienen. Neem dagelijks supplementen voor deze vitamines en mineralen als u een tekort hebt.

Noteer eventuele zorgen of zorgen die u heeft voordat u naar bed gaat. Plan overdag de tijd om deze zorgen aan te pakken (of je zelfs zorgen te maken). Richt je niet op hen terwijl je in slaap probeert te vallen, maar weet dat er morgen een specifieke tijd is om eraan te werken.


Bekijk de video: A simple way to break a bad habit. Judson Brewer (December 2021).