Beoordelingen

Hoe de militaire lichaamsvetentest doorstaan


Het leger betreden is een van de grootste uitdagingen in het leven van een jonge man of vrouw. Afgezien van het emotionele offer en de uitdaging die het invoeren van het leger met zich meebrengt, moet men ook in top fysieke kracht zijn om te overleven en gedijen in het leger. Om ervoor te zorgen dat de kandidaten en de leden in topconditie zijn, moeten kandidaten slagen voor de test van het lichaamsvetlint. Deze test bestaat uit het nemen van de lengte, het gewicht, de nekomtrek en de buikomtrek van een persoon en het samenvoegen van de getallen in een formule om het lichaamsvetpercentage van de persoon te bepalen. De lichaamsvetbehoeften zijn natuurlijk verschillend voor mannen en vrouwen.

Verwijder alle suiker uit uw dieet. Eet geen snoep of brood. Haal de koolhydraten die je nodig hebt uit fruit en groenten.

Zorg ervoor dat je minimaal vijf tot zes dagen per week zo hard mogelijk traint. Doe een rigoureuze cardio-activiteit tot 60 minuten per dag.

Drink zoveel water als je kunt om je systeem te spoelen. Vaak, door de hoeveelheid water die je elke dag drastisch verhoogt, helpt het je snel gewicht en centimeters rond je buik te verliezen. Als je elke dag minstens een liter water drinkt, kun je in een paar dagen vijf tot tien pond verliezen.

Tip

  • Als het tijd is voor de test en je hebt weken diëten, sporten en enorme hoeveelheden water gedronken, weet je misschien nog steeds niet zeker of je zult slagen. Er zijn een paar trucs die je kunt proberen: ga rechtop staan ​​en til je nek in de lucht om je nek dunner te laten lijken, en zuig je darmen in om je maag kleiner te laten lijken. U moet deze acties echter proportioneel uitvoeren, anders kunnen de resultaten van de test in een andere richting gaan dan u wenst. Voer deze twee acties tegelijkertijd uit door je buikspieren tot aan je borst te zuigen, je schouders naar achteren te zetten en je nek recht omhoog te tillen.