Info

Hoe beter te worden in crunches voor een militaire PT-test in minder dan 30 dagen


Een militaire PT-test is geen grap - je moet bereid zijn je best te doen in crunches en al het andere om te slagen. Hoewel het niet eenvoudig is om fysieke verbeteringen aan te brengen in het doen van crunches in 30 dagen, is het mogelijk om te werken aan zaken als snelheid, techniek en houding. Dit kan u een voorsprong geven bij het voltooien van een moeilijke PT-test. Behendigheid en oefening kunnen zelfs het verschil maken met betrekking tot de vraag of je slaagt en geaccepteerd wordt in het leger.

Stap 1

Werk aan uw formulier om ervoor te zorgen dat u nauwkeurig crunches uitvoert. Hiermee kunt u sneller gaan in de PT-test. Houd uw handen achter uw hoofd of gekruist over uw borst, maar gebruik uw handen of armen niet om uw nek te ondersteunen. Houd uw nek en hoofd op één lijn met uw rug wanneer u uw lichaam in een zittende positie brengt.

Stap 2

Zet beide voeten stevig op de grond en beweeg je lichaam naar boven in de taille met je buikspieren. Breng je borst op je knieën, want dit is de manier waarop crunches worden gedaan in het leger. Laat een trainingsmaatje je voeten op de grond houden als je problemen hebt om je borst op je knieën te brengen zonder je voeten van de vloer te tillen.

Stap 3

Adem correct wanneer je crunches doet om ervoor te zorgen dat je lichaam vol zuurstof zit, waardoor je sneller kunt gaan. Adem in wanneer je jezelf op de grond laat zakken en adem uit als je naar boven gaat. Haal elke keer diep adem.

Stap 4

Ga langzaam totdat je de vorm onder de knie hebt en je comfortabel voelt bij het doen van crunches, en ga dan sneller verder en doe meer crunches. De eerste week van je 30 dagen voorbereiding moet gaan over het beheersen van de juiste vorm door veel herhalingen in een langzaam tempo te doen. Doe 50 crunches per dag voor de eerste week, neem een ​​vrije dag om te herstellen voordat je aan week twee begint.

Stap 5

Begin week twee door zoveel mogelijk crunches te doen als je kunt in één minuut. Rust vijf minuten en tel het aantal crunches dat je in 30 seconden kunt doen. Rust vijf minuten en kijk hoeveel crunches je in 15 seconden kunt voltooien. Neem twee dagen vrij en herhaal deze oefening op dag drie. Ga door met dit patroon tot de 30 dagen van voorbereiding zijn voltooid. Je snelheid en het aantal crunches dat je kunt doen, zullen in drie weken toenemen.