Beoordelingen

Bahamiaans Dieet

Bahamiaans Dieet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kunstentertainer, sociaal activist en voedingsdeskundige Dick Gregory creëerde het Bahamaanse Dieet in 1987 om een ​​natuurlijk en rauw voedseldieet, vegetarisme en de gezondheidsvoordelen van sap te bevorderen en aan te moedigen. Het Slim-Safe Bahamiaans Dieet is een poedervormige maaltijdvervangende drank die kan helpen bij het afvallen.

Dieet plan

Het Bahamiaanse Dieet is een maaltijdvervangend product met ingrediënten die helpen bij het afvallen, maar kan op zichzelf geen gewichtsverlies veroorzaken. Om het dieet effectief te laten zijn, moeten gebruikers ten minste drie uitgebalanceerde maaltijden per dag eten, waarbij ze zich richten op weinig koolhydraten en zetmeel en calorierijk voedsel vervangen door vers fruit, poreuze groenten en volledig natuurlijke sappen en water.

Volgens The Juice on Dick Gregory spoelt het Bahamaanse dieet alle gifstoffen weg die je ooit in je buik hebt gehad. Ik wil dat je de komende 30 dagen geen brood, ontbijtgranen, rijst, pasta, melk, yoghurt, kaas, vlees, gevogelte, vis, bonen, eieren, peulvruchten, vetten, oliën of snoep eet. Eet fruit en groenten rauw, zonder te stomen. Indien mogelijk, fruit en groenten sap om het hoogste niveau van voeding te ontvangen.

Porties

Neem om de maximale hoeveelheid gewichtsverlies te bereiken elke dag drie porties gedurende minimaal zes tot tien weken. Het Bahamaanse Dieet biedt alle dagelijks benodigde vitamines en mineralen die nodig zijn voor de gezondheid. Begin het Bahamaanse Dieet door een afgestreken maatschepje, ongeveer 22,4 gram, te mengen in 8 ons ongezoet vruchtensap. De formule mengt zich onmiddellijk met sap. Het wordt aanbevolen om geen melk te gebruiken, omdat het een hogere concentratie calorieën bevat.

Geschiktheid

Gregory benadrukt het belang van sporten voor fitness en optimale gezondheid. Het Bahamaanse Dieet stimuleert fitnessactiviteiten vier tot vijf keer per week met tussenpozen van 30-45 minuten. Zet in op cardiovasculaire oefeningen en lichte krachttraining om sterke botten en spiermassa op te bouwen.Opmerkingen:

 1. Najjar

  Neem niet aan borsten!

 2. Earnan

  Ik zie dat je de fout toegeeft.

 3. Naalyehe Ya Sidahi

  Ik benijd jou. Je blog is qua inhoud en ontwerp veel beter dan de mijne. Wie heeft het ontwerp voor je gedaan?

 4. J?n

  Men kan oneindig veel zeggen over dit onderwerp.Schrijf een bericht