Beoordelingen

10 dagen vloeibaar dieet


Vloeibare diëten zijn populair voor meer dan alleen afvallen. Een vloeibaar dieet van 10 dagen kan uw algehele gezondheid verbeteren door schadelijke gifstoffen te verwijderen. Door zelfgemaakte sappen te maken en gehydrateerd te blijven met veel water, kun je veilig een 10-dagen vloeibaar dieet voltooien zonder je lichaam uit te putten met essentiële vitamines en voedingsstoffen.

Ga winkelen

Wanneer u zich voorbereidt op een vloeibaar dieet van 10 dagen, moet u een aantal belangrijke nietjes inslaan. Je hebt een sapcentrifuge nodig, omdat alle sappen die je tijdens je vloeibare dieet consumeert, zelfgemaakt zijn. In de winkel gekochte sappen bevatten niet dezelfde essentiële vitamines en voedingsstoffen als zelfgemaakte sappen. U wilt ook een breed scala aan fruit, groenten en greens kopen. Aardbeien, sinaasappels, bananen, grapefruit, wortelen, selderij, komkommers en spinazie maken smakelijke, gezonde sappen. Je kunt creatief zijn in het kopen van je sapingrediënten, omdat fruit, groente of groen dat je normaal rauw eet, kan worden geperst.

Vloeibaar ontbijt

Maak een heerlijk smakende smoothie om je dag te beginnen door aardbeien, sinaasappels, grapefruit en bananen te combineren. Deze drank smaakt niet alleen heerlijk, maar zit ook boordevol vitale voedingsstoffen die je 's ochtends de energie geven die je nodig hebt.

Vloeibare lunch

Combineer voor de lunch een verscheidenheid aan groenten en fruit. Groentesappen moeten het grootste deel van de sappen vormen die je tijdens je 10-daagse vloeibare dieet aanmaakt. Groenten bevatten veel vitamines die je gezond en energiek houden tijdens je dieet. Mix bijvoorbeeld wortels, selderij, komkommers, aardbeien en sinaasappels in uw fruitpers. De zoetheid van fruit zal de smaak van de groenten in evenwicht brengen.

Vloeibaar diner

Voor het avondeten is het belangrijk om bladgroenten aan uw sappen toe te voegen. Spinazie zit boordevol vitamines en heeft niet een te sterke smaak. Combineer het met wortels en fruit. Net als uw vloeibare lunch, zal een beetje extra fruit zoetheid bieden om de smaak van de groenten te onderwerpen.

Het sapdieet beëindigen

Aan het einde van uw 10-daagse vloeibare dieet, zou u meer moeten opmerken dan alleen gewichtsverlies. Je zou je energieker moeten voelen en een significante verbetering van je spijsvertering opmerken. Het snelle sap van 10 dagen heeft je lichaam ontgift en blokkades uit je dikke darm verwijderd.


Bekijk de video: Dit gebeurt er als je 10 dagen paleo eet (November 2021).