Beoordelingen

Koorts en hoofdpijn genezen


Vaak vergezellen koorts en hoofdpijn elkaar. Dit kan gebeuren vanwege een verkoudheid of een allergie. Koorts en hoofdpijn kunnen het voltooien van normale dagelijkse taken veel moeilijker maken. Je wordt koud, moe en hebt pijn. Het enige dat u wilt doen, is terug naar bed kruipen. Als je kinderen hebt, kan dit moeilijk zijn om te doen.

Neem de aanbevolen dosis Advil. Advil is een ibuprofen en is de snelst werkende pijnstiller en koortsverlager.

Neem de aanbevolen dosis Tylenol. Tylenol is paracetamol en kan met een ibuprofen worden ingenomen om hoge koorts of pijnlijke hoofdpijn kwijt te raken.

Bevochtig een washrag met koud water en wring het uit. Plaats het over je voorhoofd. Dit zal de koorts afkoelen en de pijn van de hoofdpijn helpen verlichten. U moet het koele washandje om de 15 minuten vervangen.

Drink een koud glas water. Koud water helpt het lichaam van binnenuit af te koelen. Veel hoofdpijn wordt veroorzaakt door uitdroging. Door wat water te drinken kun je jezelf rehydrateren en je hoofdpijn genezen.

Ga terug naar bed. Slaap in combinatie met de bovenstaande stappen zal u genezen van uw koorts en hoofdpijn. Wanneer je slaapt, heeft je lichaam de kans om te rusten en zichzelf te verjongen. Bovendien voel je tijdens je slaap geen pijn of effecten van koorts.

Tip

  • Als je koorts en hoofdpijn aanhoudt, heb je misschien iets ernstigers mis. U moet een arts raadplegen.

Tip

  • Tylenol kan niet worden ingenomen met een andere paracetamol, net zoals Advil niet kan worden ingenomen met een andere ibuprofen. Dat zou een overdosis veroorzaken.


Bekijk de video: Wat is griep? (December 2021).