Info

Wat is beter om af te vallen: boksen of kickboksen?


Bij het selecteren van een soort oefening om u te helpen gewicht te verliezen, is het kiezen van de training die calorieën het snelst verbrandt effectief als u korte-termijn doelstellingen voor gewichtsverlies hebt. Als je een competitieve kant hebt en vechtsporten als boksen en kickboksen een kans wilt geven, wees dan niet alleen voorbereid op een vetvernietigende training, maar ook op een uitdagende training.

Boxing Calorieën verbrand

De snelheid waarmee u calorieën verbrandt tijdens het boksen, of tijdens elke vorm van oefening, hangt af van hoeveel u weegt. Een persoon van 125 pond verbrandt 270 calorieën in 30 minuten sparren, terwijl een persoon van 185 pond 400 calorieën verbrandt gedurende dezelfde tijdsduur, merkt Harvard Medical School op.

Kickboxing calorieën verbrand

Kickboksen verbrandt calorieën in een iets sneller tempo dan boksen. Harvard Medical School merkt op dat een persoon van 125 pond 300 calorieën zal verbranden tijdens een kickbokstraining van 30 minuten. Een persoon van 185 pond kan ondertussen verwachten 444 calorieën te verbranden tijdens dezelfde training. Het kleine voordeel van het aantal verbrande calorieën in kickboksen is gerelateerd aan de extra beenactiviteit die je tijdens de sport zult ervaren.

Gerelateerde oefeningen

Boksen en kickboksen zijn meer dan concurreren in de ring. Lang voordat je je moed test tegen een tegenstander, train je in een van beide sporten op een aantal manieren, die allemaal calorieën verbranden om je te helpen afvallen. Wegwerkzaamheden vormen een integraal onderdeel van conditionering voor beide activiteiten; deze regelmatige runs verbranden snel calorieën. Een persoon van 125 pond en een persoon van 185 pond zullen respectievelijk 300 en 444 calorieën verbranden, gedurende 30 minuten op 6 mph. Andere gymnastiekoefeningen, zoals touwtjespringen en de zware tas of doelwanten raken, zijn effectieve manieren om calorieën te blijven verbranden die leiden tot gewichtsverlies.

Gewicht verliezen

Afvallen vereist dat u uw lichaam een ​​calorietekort geeft, wat betekent dat u minder calorieën verbruikt dan u verbrandt. Of u nu kiest voor boksen of kickboksen, elke sport kan u helpen dit tekort te bereiken. Wanneer je voldoende kunt oefenen om een ​​calorietekort van 3500 calorieën te creëren, verbrand je 1 pond vet. Beide sporten kunnen leiden tot overvloedig zweten, maar verwar je zweetverlies niet met legitiem gewichtsverlies. Overmatig zweten zal leiden tot een verlies van watergewicht, maar je vervangt dit gewicht snel na het hydrateren na je training.

Middelen