Beoordelingen

Hoe voorkom je bedwantsen te krijgen als iemand die je kent ze heeft


Bedwantsen zijn kleine bloedzuigende insecten die huizen en hotels besmetten. Ze leven meestal in bedmatrassen, beddengoed en boxsprings, en ze kruipen uit om te voeden terwijl het slachtoffer slaapt. Bedwantsen en hun eieren kunnen ook worden overgedragen op kleding, meubels, vloerbedekking, koffers en portemonnees. Wanneer het huis of de hotelkamer van een vriend of familielid besmet is met bedwantsen, moet u direct contact met zijn bed, huis, kleding, auto en andere bezittingen vermijden.

Sta een besmet persoon, zijn huisdieren of zijn bezittingen niet toe in uw huis. De bedwantsen kunnen in uw huis worden gedragen op de kleding, bezittingen of huisdier van de persoon.

Ga niet naar een huis of hotelkamer als er op die locatie een bedplaag is gemeld. Bedwantsen en hun eieren worden niet alleen in bed gevonden. Ze kunnen worden overgedragen naar andere delen van het huis of hotel, en ze kunnen leven in meubels en vloerbedekking.

Raak kleding, portemonnees, koffers of andere bezittingen van een persoon met een bedwantsenplaag niet aan, draag of leen deze niet. De eieren en bedwantsen kunnen op deze items worden gedragen en op anderen worden overgedragen.

Houd uw jas en tas aan uw bureau in plaats van ze op te bergen in de kast van de kantoorjas. Bedwantsen kunnen van de ene jas naar de andere reizen.

Label de bureaustoelen in uw kantoor en vraag de medewerkers om altijd dezelfde stoel te gebruiken. Schrijf de naam van elke werknemer op een zelfklevend etiket en plak deze op de stoelrug. Bedwantsen en hun eieren kunnen op de stoel wrijven en ze kunnen de volgende persoon besmetten die daar zit.

Zoek alternatief vervoer als u carpoolt met een persoon met een bedwantsenplaag. De eieren en bedwantsen kunnen op de autobekleding worden overgebracht. Zoek een andere rit totdat de besmetting is opgelost.

Verwijder kleding onmiddellijk nadat u uw huis bent binnengekomen en bewaar de kledingartikelen in een plastic vuilniszak als u direct contact hebt met een persoon of locatie die besmet is met bedwantsen. Houd de zak zes weken verzegeld. De bedwantsen kunnen zich niet voeden en zal de levenscyclus doorbreken.

Douche onmiddellijk als je wordt blootgesteld aan bedwantsen.

Tip

  • Bevries uw spullen niet in een poging om bedwantsen en hun eieren te doden. Bedwantsen zijn tolerant voor zeer koude temperaturen. Het vereist twee weken aanhoudende vriestemperaturen om bedwantsen en hun eieren te doden. Zoek professionele hulp als uw huis is besmet met bedwantsen. Het zal uiterst moeilijk zijn om de besmetting zonder hulp te elimineren.


Bekijk de video: Vice (Januari- 2022).