Beoordelingen

Bijwerkingen van Rephresh

Bijwerkingen van Rephresh


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

RepHresh is een vaginale gel die werkt om ongemak te kalmeren en geur te elimineren. Het is een vrij verkrijgbaar product dat zorgt voor een optimale vaginale pH. Wanneer de vaginale pH niet goed in balans is, kunnen micro-organismen gedijen, waardoor een mogelijke geur kan optreden. De gel heeft geen geur of kleur. Er zijn enkele mogelijke bijwerkingen die af en toe worden geassocieerd met het gebruik van RepHresh.

Gebruik

RepHresh vaginale gel is bedoeld voor gebruik om de drie dagen. Gebruik van het product zal idealiter het zelfvertrouwen en het gevoel van reinheid en frisheid vergroten. Als de gel om de drie dagen wordt aangebracht, houdt deze de vaginale pH-waarde gezond, waardoor het risico op vaginale problemen wordt verminderd.

PH-informatie

pH is een maat voor hoe alkalisch of zuur iets is. Het pH-bereik loopt van 0 tot 14. Hoe lager het pH-getal, hoe hoger de zuurgraad. Een neutraal pH-niveau is 7 (zoals in gedestilleerd water). Een optimaal vaginaal pH-niveau is zuur, met een niveau van ongeveer 4,5.

Belang

Zorgen voor een gezond vaginaal pH-niveau is van cruciaal belang omdat, wanneer op het ideale niveau, de vagina een goede balans heeft tussen benodigde bacteriën en verschillende gistcellen. De balans is echter fragiel en kan heel gemakkelijk worden verstoord en gewijzigd. Dit kan vaak leiden tot een onaangename geur en gevoelens van ongemak (zoals jeuk).

Veiligheid

RepHresh is goedgekeurd door de Food and Drug Administration om zonder recept in de Verenigde Staten te worden verkocht. Het bevat geen hormonen of antibiotica. Het kan worden gebruikt door vrouwen in de menopauze, maar vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, moeten hun arts voor gebruik vragen.

Bijwerkingen

Negatieve bijwerkingen van het nemen van RepHresh zijn zeldzaam maar zijn gemeld. Sommige mensen hebben zich na het gebruik van RepHresh ophopen, veroorzaakt door het elimineren van droge cellen van de vagina. Dit is een natuurlijk proces dat door het lichaam wordt uitgevoerd. Als de ontlading buitensporig is, moeten vrouwen overwegen om RepHresh minder vaak te gebruiken (misschien een extra dag of twee toevoegen tussen de aanvragen door).


Bekijk de video: Nail Fill and Rebalance - Step By Step Tutorial (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Tallon

  Geweldig, dit is een zeer waardevol stuk.

 2. Girflet

  Eerder dacht ik anders, bedankt voor een verklaring.

 3. Charro

  Ik ben van mening dat u een fout begaat. Ik stel voor om het te bespreken.

 4. Tygotaxe

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Laten we het bespreken.Schrijf een bericht