Beoordelingen

Hoe PPE te verwijderen en te verwijderen

Hoe PPE te verwijderen en te verwijderen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Standaard 1910.132 van het Amerikaanse Department of Labour's Occupational Safety and Health Administration (OSHA) vereist het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen of PBM op werkplekken waar blootstelling aan schadelijke stoffen mogelijk is. PPE kan contact met het infectieuze agens of lichaamsvloeistof die het infectieuze agens kan bevatten, voorkomen door een barrière te creëren tussen de werknemer en het infectieuze materiaal, volgens de Centers for Disease Control. Veel procedures en handleidingen vertellen u dat u eenvoudig "PPE" moet doen zonder expliciete instructies te geven over hoe u het op kunt zetten en in welke volgorde. Gelukkig kunt u een paar eenvoudige regels volgen bij het aantrekken van niet-steriele PBM om de effectiviteit ervan te maximaliseren.

PPE aantrekken

Trek eerst je jurk aan door de stropdassen in de nek en taille vast te maken.

Zet een masker op of een stofmasker. Als u een masker gebruikt, plaatst u dit over uw neus, mond en kin, bevestigt u het met de bijgevoegde doek of elastische koorden om het te passen en knijpt u de metalen klem, indien van toepassing, over de brug van uw neus. U doet stofmaskers vrijwel hetzelfde als een masker, behalve dat u vóór gebruik een professionele fit-test van een gasmasker moet hebben.

Draag een veiligheidsbril of een gelaatsscherm. Bril met standaard oorstukjes werkt net als gewone brillen; zet die vast met een extra of losse hoofdband, zodat de bril niet van uw neus glijdt. Als u een gezichtsbescherming gebruikt, plaatst u het bovenste gedeelte op uw voorhoofd en bevestigt u de hoofdband zodat deze comfortabel zit.

Trek handschoenen aan door elk van uw handen in een enkele handschoen te steken, die meestal ambidexter zijn, en ze aan te passen. Plaats de manchetten van je jurk onder elke handschoen om eventuele openingen tussen je handschoenen en je jurk te elimineren. Als u wilt, plaatst u een andere handschoen op uw handen om de extra bescherming van "dubbele handschoenen" te bereiken.

PPE verwijderen

Verwijder uw handschoenen door een van de handschoenen van uw pols te trekken met de andere gehandschoende hand, waarbij u de handschoen binnenstebuiten keert. Schuif een vinger van de nu blote hand onder de overgebleven handschoen en trek deze van uw pols, opnieuw, terwijl u de handschoen binnenstebuiten keert,

Doe uw bril of gezichtsbescherming af door de delen bij uw oren vast te pakken en omhoog en weg van uw gezicht te trekken.

Verwijder je jurk door de riemen aan de achterkant los te maken en weg te trekken van je nek en schouders.

Verwijder uw masker of gasmasker door de riemen los te maken of op te tillen vanaf de achterkant van uw hoofd en weg van uw gezicht.

Tip

 • Gooi alle toepasselijke persoonlijke beschermingsmiddelen weg volgens de lokale beleidsregels en procedures.


Bekijk de video: Suture Removal Nursing Skill. How to Remove Surgical Sutures Stitches (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Melvin

  Ik begrijp deze vraag. Ik nodig uit voor discussie.

 2. Wicleah

  I regret that I cannot help you. I believe you will find the right decision here.

 3. Bradyn

  Hier kan eindeloos over gediscussieerd worden..

 4. Ro

  Velen zijn verontwaardigd dat Russen te vaak vuile taal gebruiken. Nee, het zijn de Amerikanen die zweren, en we praten met hen. Een goed gefixeerde patiënt heeft geen anesthesie nodig. Alle mensen zijn verdeeld in twee categorieën:

 5. Icarius

  Je hebt ongelijk. Laten we bespreken. E -mail me op PM, we praten.

 6. Brychan

  It is remarkable, rather amusing opinion

 7. Kejinn

  Ik kan nu niet deelnemen aan de discussie - het is erg druk. Ik zal terugkeren - ik zal noodzakelijkerwijs de mening over deze vraag uiten.Schrijf een bericht