Misc

Virginia State Laws on Railing Height

Virginia State Laws on Railing Height


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In 2003 resulteerden valpartijen of trappen in de dood van 1.307 Amerikanen en veroorzaakten talloze verwondingen aan talloze anderen. Het is om deze reden dat de constructie en installatie van leuningen en vangrails zo gemakkelijk wordt afgedwongen. De leuningverordeningen van Virginia zijn uiteengezet in de 2006 herziening van Virginia's Uniform Statewide Building Code, die alle aspecten van het bouwen in de staat Virginia regelt.

Leuning- en vangrailverordeningen

Bouwvoorschriften in Virginia definiëren een leuning als een doorlopende grijpstructuur die aan elk uiteinde is bevestigd aan palen. De vangrail is de paal of rail die zich verticaal naar beneden uitstrekt en veilig aansluit op het oppervlak van de trap- of balkonvloer. Deze vangrails worden vervolgens met elkaar verbonden met steunen of balusters om een ​​continue veiligheidsbarrière te creëren. Leuningen en vangrails zijn vereist in overeenstemming met de Virginia Uniform Statewide Building Code en de International Residential Code.

Leuningen en bewakers op trappen

Virginia's Uniform Building-code vereist dat elke binnen- of buitentrap met meer dan vier risers, of een balkon meer dan 30 inch boven een oppervlak, wordt uitgerust met een vangrail. Deze vangrails moeten zich tussen 30 en 42 inch boven het traptrede of de balkonvloer bevinden en ononderbroken zijn, de gehele lengte van de trap bedekkend en de volledige lengte van de zichtbare rand van het balkon of de overloop. Eventuele openingen in de vangrail moeten klein genoeg zijn om te voorkomen dat een bol met een diameter van 6 inch door de opening gaat. Deze voorschriften zijn van toepassing op alle eigendommen in de staat Virginia, of ze nu commercieel, openbaar of privé zijn.

Leuningen en vangrails voor gehandicapten

De American Disabilities Act Accessibility Guidelines zijn regels die zijn ontworpen om het leven van Amerikaanse burgers met een handicap gemakkelijker en veiliger te maken. Hoewel de huidige richtlijnen werden overeengekomen in een evaluatie in 2010, werd de eerste checklist opgesteld in 1992 volgens de Amerikaanse handicapwet van 1990 en zorgen ervoor dat gehandicapten op hun gemak en comfort toegang hebben tot alle openbare gebouwen. Om aan deze richtlijnen te voldoen, moeten leuningen en ondersteunende rails in Virginia langs beide zijden van een hellingconstructie zijn aangebracht en zich ten minste 12 inch voorbij de boven- en onderkant van de helling uitstrekken. Rails moeten tussen de 34 en 38 inch boven de grond zijn om gemakkelijk en veilig gebruik te garanderen.


Bekijk de video: How to Build Deck Stairs. This Old House (Mei 2022).