Misc

Lijst van vitaminen die koeling nodig hebben

Lijst van vitaminen die koeling nodig hebben


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De meeste vitamineproducten behouden hun integriteit en frisheid als ze goed afgesloten worden bewaard en bij kamertemperatuur worden bewaard. Sommige vitamines en supplementen vereisen echter koeling om hun frisheid en bruikbaarheid te behouden. Deze omvatten vloeibare vitaminen, sommige essentiële vetzuren en probiotica. Supplementen in capsules hebben omhulsels die hen beschermen tegen oxidatie en hebben daarom geen koeling nodig.

Vloeibare Vitaminen

Vloeibare vitamines zijn frisser en krachtiger dan de pilvorm, dus ze hebben koeling nodig om deze frisheid en potentie te behouden. Vitaminepillen bevatten conserveermiddelen die hun houdbaarheid verlengen. Omdat vloeibare vitamines deze additieven niet bevatten, vereisen ze koeling, volgens DoctorYourself.com.

Visolie

Visolie is een essentieel vetzuur. Vanwege het hoge gehalte aan omega-3 kunnen visoliesupplementen cholesterol verlagen en mogelijk ontstekingen verminderen. Vloeibare formules zijn lichtgevoelig, daarom zijn ze meestal verpakt in ondoorzichtige flessen. Als u ze eenmaal hebt geopend, worden ze ook blootgesteld aan zuurstof en kunnen ze bederven als ze niet in de koelkast worden bewaard. Door ze te koelen wordt ook de visachtige nasmaak verminderd, volgens AllAboutVision.com.

Lijnzaadolie

Net als visolie is lijnzaadolie een goede bron van omega-3 essentiële vetzuren. Het is ook een geweldige bron van vezels en eiwitten. Lijnzaadolie bevat een hoge concentratie aan fyto-voedingsstoffen die gunstig zijn voor de menselijke gezondheid, volgens het National Center for Complementary and Alternative Medicine. Net als visolie kan lijnzaadolie ook helpen ontstekingen en cholesterol te verminderen. Als lijnzaadolie vloeibaar is, dicht goed af en koel na opening.

Probiotica

Probiotica zijn gezondheidsbevorderende bacteriën die worden gebruikt voor de spijsvertering. Vormen van probiotica omvatten acidophilus en andere levende bacteriesupplementen, meldt Harvard Health Publications. Omdat ze actieve culturen bevatten die kunnen sterven als ze worden blootgesteld aan hitte, licht en lucht, is het essentieel dat je ze in de koelkast bewaart.


Bekijk de video: Power Foods for the Brain. Neal Barnard. TEDxBismarck (Mei 2022).