Misc

FDA Aanbevolen koolhydraat dagelijkse hoeveelheid

FDA Aanbevolen koolhydraat dagelijkse hoeveelheid


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ondanks koolhydraatarme koolhydraten die koolhydraten demoniseren, zijn koolhydraten met mate een essentieel onderdeel van je dagelijkse voeding. Ze voorzien je lichaam van de energie die het nodig heeft. De FDA publiceert een aantal richtlijnen voor uw aanbevolen dagelijkse inname van koolhydraten.

Algemene richtlijnen

De FDA beveelt aan dat 50 tot 60 procent van uw totale voedselinname uit koolhydraten komt. Het percentage dagelijkse waarde voor koolhydraten, zoals weergegeven op voedseletiketten, wordt berekend voor de gemiddelde volwassene die ongeveer 2.000 calorieën per dag consumeert. Percentage dagelijkse waarden voor koolhydraten gaan ervan uit dat u ongeveer 300 gram koolhydraten per dag verbruikt.

Als u meer of minder dan 2.000 calorieën per dag consumeert, is het percentage dagelijkse waarde dat op de voedingswaarde-informatie wordt weergegeven mogelijk niet nauwkeurig.

Soorten koolhydraten

De bronnen van je koolhydraten zijn belangrijk. Voedingsvezels uit koolhydraten moeten in totaal ten minste 25 gram per dag zijn. Voedingsvezels zijn te vinden in complexe koolhydraten zoals die in fruit, groenten en volle granen. De FDA beveelt aan dat u uw inname van eenvoudige koolhydraten zoals geraffineerde granen en suiker beperkt.

Andere factoren

Uw koolhydraatbehoeften variëren ook op basis van leeftijd, geslacht en lichamelijke activiteit. Atleten die zeer actief zijn en veel calorieën verbranden, hebben meer koolhydraten nodig om hun trainingen te voeden. Mannen hebben meestal meer calorieën nodig dan vrouwen, dus ze moeten mogelijk meer koolhydraten consumeren. Kinderen hebben minder calorieën en gram koolhydraten per dag nodig dan volwassenen.


Bekijk de video: Sugar: Hiding in plain sight - Robert Lustig (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Elvin

  Het is opmerkelijk, de nuttige informatie

 2. Guy

  Bravo, een ander bericht

 3. Warleigh

  Ik denk dat je een fout maakt. Ik kan mijn positie verdedigen. Mail me op PM, dan praten we verder.

 4. Barrak

  Het is jammer dat ik nu niet kan spreken - er is geen vrije tijd. Ik kom terug - ik zal zeker mijn mening uiten.

 5. Moogumi

  Prima en tijdige communicatie.Schrijf een bericht