Misc

Vragen die u aan uw arts moet stellen tijdens uw jaarlijkse fysieke training

Vragen die u aan uw arts moet stellen tijdens uw jaarlijkse fysieke training


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De jaarlijkse fysieke is een veilige en gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat uw gezondheid naar tevredenheid wordt beheerd. Om het maximale uit uw examen te halen, moet u uw familiegeschiedenis en een lijst met alle recepten, zelfzorggeneesmiddelen en vitamines voorbereiden. Afhankelijk van uw leeftijd zijn er verschillende dingen om op te letten en uw arts te vragen tijdens het jaarlijkse examen.

Kankerscreening

Volgens Mary Pickett, MD., Is kankerscreening het belangrijkste onderdeel van het lichamelijk onderzoek omdat het helpt bij het diagnosticeren en behandelen van kanker in een vroeg stadium wanneer het nog te behandelen is. Dus als u een familiegeschiedenis van kanker heeft, kunt u de arts vragen welke soorten tests beschikbaar zijn en op welke leeftijd ze meestal worden uitgevoerd. Voor vrouwen moeten jaarlijks een uitstrijkje, een mammogram en borstonderzoek voor de vroege diagnose van borstkanker worden uitgevoerd. Mannen moeten de arts vragen om testiculair onderzoek en digitale rectale screening van de prostaat, inclusief antigeentesten.
Mensen moeten ook routinematig hun huid scannen, en degenen met moedervlekken of andere letsels moeten de artsen vragen naar soorten tests die ze kunnen uitvoeren om ervoor te zorgen dat de problemen niet gerelateerd zijn aan kanker.

Vaccinaties

Een jaarlijkse fysieke is een goed moment om te vragen naar beschikbare vaccinaties. Griepprikken voor volwassenen die in risicovolle omgevingen werken, zoals bedrijven in de gezondheidszorg, zijn beschikbaar. Er is ook een nieuw vaccin voor kinkhoest en volgens de Mayo Clinic moet het vaccin om de 10 jaar worden herhaald, dus volwassenen willen misschien een booster nemen.

Rokers en drinkers

Volwassenen moeten extra voorzorgsmaatregelen nemen als ze roken en overmatige hoeveelheden alcohol drinken. Rokers kunnen de arts vragen of een longonderzoek geschikt is, vooral als ze kortademig zijn, hoesten of bloed spugen. Drinkers kunnen vragen stellen over de noodzaak van een leverscan als ze buikpijn, maagzwelling, misselijkheid, braken of snel gewichtsverlies ervaren. Rokers en drinkers kunnen de arts vragen om aanbevelingen voor veranderingen in levensstijl, zoals dieet en lichaamsbeweging en methoden van roken en stoppen met drinken.

Preventieve acties

Zelfs als u perfect gezond bent, kunt u de arts vragen naar manieren om een ​​goede gezondheid te behouden. Vragen kunnen zijn: Welke soorten lichamelijke activiteit worden aanbevolen voor een persoon van mijn leeftijd? Wat voor soort dieet en welk voedsel zou in mijn voordeel zijn? Welke soorten vitamines worden mij in dit stadium aanbevolen?


Bekijk de video: Stresspreventie en burnoutpreventie. Hoe? (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Jela

  Mmm. Ik ben het er helemaal mee eens.

 2. Shakinos

  de mislukte gedachte

 3. Bink

  Al het bovenstaande is waar. Laten we dit probleem bespreken. Hier of bij PM.

 4. Yomuro

  Laten we het over deze vraag hebben.

 5. Stanfield

  Het spijt me, dat is verstoord ... Deze situatie is mij bekend. Is klaar om te helpen.Schrijf een bericht