Misc

Verpakking van pinda's weggooien

Verpakking van pinda's weggooien


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoewel het verpakken van pinda's helpt om verzonden items te beschermen tegen stoten die anders de items tijdens het transport zouden kunnen beschadigen, nemen verpakkingspinda's ruimte in op stortplaatsen en kunnen, afhankelijk van het materiaal dat wordt gebruikt om de pinda's te maken, het milieu negatief beïnvloeden.

Typisch worden pinda's gemaakt van niet-afbreekbaar polystyreen, ook bekend als plastic schuim, of een biologisch afbreekbare plantaardige zetmeelbasis. De beschikbare opties voor het weggooien van uw verpakkingspinda's variëren afhankelijk van het type materiaal dat wordt gebruikt.

Pinda's van polystyreenverpakking

Bewaar uw pinda's in polystyreenverpakking in plastic zakken en hergebruik ze in zendingen die u naar behoefte verzendt.

Neem contact op met lokale verhuis- of verzendwinkels en vraag of de winkels gebruikte verpakkingspinda's meenemen. Als u een locatie vindt die gebruikte pakpinda's accepteert, vraag dan of de winkel kosten in rekening brengt om de pinda's te accepteren. Als je geen winkel kunt vinden die gebruikte pinda's accepteert, bel dan de Peanut Hotline van Plastics Loose Fill Council (PLFC) op 800-828-2214 om een ​​lokale drop-off locatie te vinden; of ga naar de PLFC-website om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.

Breng uw pinda's van polystyreenverpakking over in plastic zakken. Zet de zakken af ​​op de dichtstbijzijnde locatie.

Op zetmeel gebaseerde pinda's

Voeg je op zetmeel gebaseerde pinda's toe aan een composthoop of snijd / snijd de pinda's met een schaar en meng met potplanten. De pinda's breken af ​​en lossen na verloop van tijd op in de compost of aarde.

Vul een grote emmer of prullenbak met de pinda's. Voeg heet water toe om de pinda's op te lossen. Nadat de pinda's zijn opgelost, giet je de zetmeelresten en water in een afvoer.

Volg de stappen voor het weggooien van gebruikte pinda's uit polystyreen.

Tip

  • Om het pindamateriaal te bepalen, plaatst u eenvoudig een pinda in heet water om te zien of deze oplost. Als uw verzendcontainer pinda's met verschillende kleuren heeft, test dan elke kleur, aangezien gemengde materiaalzendingen kunnen optreden.

    Neem contact op met lokale scholen en kerken als u geen lokale verhuis- of verzendwinkel kunt vinden die de pinda's accepteert of de winkel kosten in rekening brengt. Sommige scholen en kerken gebruiken pinda's in de kinderambachten.

Tip

  • Gooi de pinda's van polystyreen nooit weg met uw huishoudelijk afval. Hoewel sommige gemeenten dit type verwijdering toestaan, heeft polystyreen een negatieve invloed op het milieu. Hergebruik of recycle de pinda's in plaats daarvan.