Misc

Hoe een verwarmingskussen op een maag te gebruiken voor pijn

Hoe een verwarmingskussen op een maag te gebruiken voor pijn


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Er zijn veel oorzaken voor maagpijn, van menstruatiekrampen tot constipatie tot algemene buikpijn. De toepassing van warmte is een beproefde methode om de buikspieren te ontspannen en eventuele pijn te verlichten. Veel verschillende soorten pads zijn beschikbaar op de markt - van pads voor eenmalig gebruik, tot tarwe-pads voor de magnetron, tot high-tech elektrische modellen met temperatuurregeling. Het maakt niet uit welk type pad u hebt, er is een manier om uw pad veilig en effectief te gebruiken.

Controleer of de pad schoon is, vrij van defecten en in goede staat verkeert.

Bedek uw verwarmingskussen met een zachte handdoek of de hoes die bij het verwarmingskussen wordt geleverd.

Verwarm je verwarmingsmat. Als u een pad met microgolven gebruikt, verwarmt u het een tot twee minuten in de magnetron met een kopje water naast het pad. Als u een elektrisch kussen gebruikt, zet u het kussen aan, stelt u het op de gewenste temperatuur in en wacht u tot het is opgewarmd. Begin altijd met een lage instelling en werk je op naar een comfortabele temperatuur.

Breng het kussen op je buik aan. Zorg ervoor dat het kussen op uw buik zit en niet onder uw lichaam zit. Als u de temperatuurinstelling niet kunt regelen en u vindt dat de pad te heet is, plaatst u een andere handdoek tussen de pad en uw huid.

Houd het kussen maximaal 15 minuten op uw buik. Wanneer u een elektrische pad gebruikt, vergeet dan niet deze uit te schakelen en na gebruik van de muur te verwijderen.

Tip

  • Let bij het kopen van een elektrisch verwarmingsmatras op modellen met een timerinstelling. Op deze manier schakelt de pad zichzelf uit na een vooraf bepaalde periode, waardoor het risico op brandwonden wordt verminderd.

Tip

  • Het gebruik van een verwarmingskussen direct op de maag wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen.

    Gebruik nooit een verwarmingskussen tijdens het slapen, omdat u dan het risico kunt lopen uw huid te verbranden of in brand te steken.


Bekijk de video: KipKep Woller Warmtekussen (Mei 2022).