Misc

Bijwerkingen van Holy Basil

Bijwerkingen van Holy Basil


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Heilige basilicum, ook wel tulsi genoemd, kan je helpen je cholesterol te verlagen en kan als antioxidant werken, volgens een studie gepubliceerd in "Oxidative Medicine and Cellular Longevity" in 2011. Je moet Holy Basil niet als supplement gebruiken zonder eerst je arts, omdat het bij bepaalde mensen nadelige gevolgen kan hebben.

Mogelijke bijwerkingen

Holy Basil wordt algemeen erkend als veilig in de Verenigde Staten en lijkt niet veel bijwerkingen te veroorzaken. Mensen met diabetes moeten voorzichtig zijn omdat dit de bloedsuikerspiegel kan verlagen, en mensen die bloedverdunners gebruiken, moeten mogelijk hun medicatiedosering aanpassen omdat heilige basilicum de bloedverdunnende effecten van deze medicijnen kan verhogen. Een studie gepubliceerd in het "International Journal of Ayurveda Research" in 2010 wees uit dat spermacellen met heilige basilicum bij konijnen tellen, maar het is niet duidelijk of dit ook bij mensen werkt.

Andere Overwegingen

Heilige basilicum kan interageren met bepaalde medicijnen, waaronder barbituraten en paracetamol. Vermijd het gebruik van heilige basilicum tijdens de zwangerschap, omdat er bewijs is dat het veilig is, en sommige rapporten merken op dat dit weeën kan veroorzaken, wat een miskraam kan veroorzaken.


Bekijk de video: 50 Facts About Japan (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Zolozuru

    I recommend that you go to the site, where there is a lot of information on the topic that interests you.

  2. Sebastiano

    Namelijk: er is alleen zwarte kaviaar, om te relaxen aan de Zwarte Zee en een zwarte, hele zwarte Audi te rijden!

  3. Bordan

    de zin prachtigSchrijf een bericht