Misc

Hoe een onderactieve schildklier te genezen zonder medicijnen


Een onderactieve schildklier, ook bekend als hypothyreoïdie, verlaagt de stofwisseling van het lichaam, waardoor u zich moe en gekoeld voelt. Het kan een droge huid, haaruitval en gewichtstoename veroorzaken. Lage schildklierfunctie komt vaker voor bij vrouwen, maar mannen zijn ook vatbaar. Hypothyroid wordt meestal behandeld met dagelijkse voorgeschreven medicijnen, maar u kunt eenvoudige, medicijnvrije technieken leren om uw schildklier te stimuleren. Neem elke ochtend je temperatuur om te testen op een lage schildklierfunctie. Chronisch lage ochtendtemperaturen - minder dan 97,8 - kunnen wijzen op een lage functie.

Eet kruisbloemige groenten, pinda's en sojaproducten met mate. Deze bevatten een stof genaamd goitrogenen, die de opname van jodium kunnen verstoren en de symptomen van de hypothyroid kunnen verhogen. Het is niet nodig om deze voedingsmiddelen uit uw dieet te verwijderen, maar eet ze in beperkte hoeveelheden. Avocado en kokosnoot verhogen de schildklierfunctie. Vermijd bewerkte voedingsmiddelen en cafeïne.

Tik op uw schildklier om deze te stimuleren. Uw schildklier bevindt zich aan de voorkant van uw nek. Stel je voor dat je een vlinderdas draagt: daar rust je schildklier. Tik drie keer per dag zachtjes op het gebied gedurende 10 minuten met uw vingertoppen.

Stress verminderen. Overweeg yoga- of meditatietechnieken die de bloeddruk kunnen verlagen en stressreacties kunnen verbeteren. Train licht en regelmatig en neem een ​​vitamine B-complex samen met een multivitamine om stresshormonen in evenwicht te brengen en de algemene immuunsysteemrespons te verbeteren.

Tip

  • Neem contact op met uw arts als uw symptomen verergeren of niet significant verbeteren.


Bekijk de video: De voordelen van amandelmelk (December 2021).