Misc

Zelfgemaakte Sitz Bath

Zelfgemaakte Sitz Bath


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een zitbad gebruikt warm water voor genezing of reiniging. De baden worden vaak gebruikt om pijnsymptomen, symptomen geassocieerd met aambeien en andere medische aandoeningen en na chirurgische procedures zoals een episiotomie te verlichten. Om een ​​zitbad uit te voeren, zit u in voldoende warm water om alleen het getroffen gebied te bedekken. Baden tijdens het uitvoeren van een zitbad wordt afgeraden, zoals aangegeven door Heartland Docs. Jezelf reinigen tijdens een zitbad kan besmetting veroorzaken, waardoor bacteriën in het getroffen gebied terechtkomen.

Zorg ervoor dat uw badkuip is schoongemaakt voordat u uw zitbad gaat gebruiken. Gebruik reinigingsdoekjes om uw badkuip te steriliseren. Vul je badkuip om je heupen en billen te bedekken. Water moet warm zijn, maar niet te heet om te verdragen.

Voeg zout toe aan het water totdat het water zout smaakt. Je kunt koosjer zout of epsom-zout gebruiken voor je bad. Epsom-zout kan meer verlichting bieden voor pijnsymptomen.

Gebruik colloïdaal havermout als je last hebt van jeuk, zoals opgemerkt door Vantage Oncology. Het havermout vermindert je behoefte om te krabben door je ongemak te verzachten.

Ga in bad zitten met je knieën gebogen. Strek indien mogelijk je benen uit naar de zijkant van je badkuip. Week vier keer per dag maximaal 20 minuten in het bad.

Tip

 • Het toevoegen van 1/2 kopje azijn aan je zitbad kan volgens Heartland Docs helpen als je een vaginale infectie hebt. Droog het getroffen gebied altijd na uw bad. Dep het gebied droog met een handdoek of gebruik een föhn. Vraag uw arts of het gebruik van toverhazelaarolie in uw zitbad acceptabel is. Toverhazelaar kan helpen bij het tijdelijk krimpen en verlichten van pijnklachten geassocieerd met aambeien.

Tip

 • Voeg geen zeep of bubbelbad toe aan je sitz. Dit kan het getroffen gebied irriteren.


Bekijk de video: 20 Cool Home decor DIY Project (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Mikazilkree

  Bravo, what the correct words ..., brilliant idea

 2. Voodoohn

  Welke woorden ... super, een prachtige zin

 3. Durante

  De man heeft het!Schrijf een bericht