Misc

Is een droger heet genoeg om luizen te doden?


Luizen zijn een veel voorkomend probleem, vooral onder schoolgaande kinderen. Als ze niet snel worden gevangen en behandeld, kunnen ze een vicieuze cirkel worden. Het behandelen van kleding, beddengoed en speelgoed is essentieel om deze cyclus te doorbreken.

Definitie

Luizen zijn parasieten die te vinden zijn op de hoofden en lichamen van mensen, inclusief de schaamstreek. Ze overleven door zich te voeden met menselijk bloed.

Milieu

Levende luizen kunnen vrij gemakkelijk worden gedood; de neten (luizeneieren) zijn echter moeilijk. Ze overleven geen warme, droge omgevingen, waardoor een droger de beste keuze is voor zacht speelgoed en beddengoed.

Opties

Een föhn wordt niet heet genoeg om luizen en neten te doden. Items inpakken en bewaren duurt maximaal 30 dagen, wat voor de meeste mensen niet praktisch is. Door de wasdroger te gebruiken, kunt u veel items in veel minder tijd en met een veel grotere efficiëntie behandelen.

Overwegingen

Luizen en neten op beddengoed en zacht speelgoed kunnen worden gedood door de artikelen 20 minuten door een wasdroger op 140 graden Fahrenheit te laten lopen. Dit moet worden gedaan om een ​​nieuwe besmetting te voorkomen wanneer de neten uitkomen.

Het voorkomen

Er is echt geen manier om luizen te voorkomen, dus bereid zijn om ze te behandelen is de enige optie.


Bekijk de video: Meet the Mormons Official Movie - Full HD (Januari- 2022).