Misc

Hoe te gebruiken Zorg als maaltijdvervanger


Als je bezorgd bent om voldoende voeding te krijgen en je bent niet in staat om de tijd te spenderen die nodig is om je eigen verse, gezonde maaltijden te bereiden, dan is een optie die je hebt om maaltijdvervangers te drinken, zoals Verzeker. Hoewel deze dranken zeer weinig natuurlijke ingrediënten bevatten, bevatten ze een aantal synthetische macro- en micronutriënten die u kunnen helpen uw dieet in evenwicht te houden. Je kunt deze dranken toevoegen aan een dieet van voedzaam, echt voedsel om één maaltijd per dag te vervangen, maar pas op voor het maken van een vervanging voor al je voedsel.

Bepaal uw voedingsdoelen. Zorg ervoor en andere maaltijdvervangende dranken hebben verschillende formuleringen, en sommige zullen meer ideaal zijn dan andere. Als u bijvoorbeeld wilt afvallen, wilt u een product met veel voedingsstoffen, maar weinig calorieën. Als u op zoek bent naar iets om uw trainingen te stimuleren, wilt u misschien iets met meer eiwitten.

Lees de etiketten aandachtig. Negeer de manier waarop het product op de markt wordt gebracht, zoals 'eiwitrijk'. Kijk in plaats daarvan naar de voedingsfeiten op de achterkant. Kies een maaltijdvervangend drankje op basis van de voedingsstoffen die u zoekt en die op het achteretiket staan.

Voeg Zorg toe aan uw dagelijkse routine, drink er maximaal één per dag. Maar vergeet niet, het is een maaltijdvervanging, geen maaltijdtoevoeging. Tenzij u bulk wilt, zou u Zorg niet aan uw maaltijden moeten toevoegen, het zou een maaltijd moeten vervangen. Als je na het drinken van een fles nog steeds honger hebt, voel je dan vrij om een ​​stuk fruit te eten om je een voller gevoel te geven.

Eet de rest van de dag gezonde, voedzame maaltijden. Plan gezonde maaltijden, rekening houdend met uw calorie- en andere voedingsbehoeften. Het drinken van een voedzame maaltijdvervanger zou je geen reden moeten geven om de rest van de dag junkfood te eten. Deze drankjes geven u slechts enkele, niet alle, van uw dagelijkse voedingsbehoeften.

Geef uw maaltijdvervanger ongeveer een maand of zo van regelmatig gebruik en vraag uzelf af hoe u zich voelt. Zoals bij alle supplementen, kunnen verschillende mensen verschillende reacties hebben, en hoewel u zich gezonder en energieker voelt met dit product, merkt u mogelijk helemaal geen verschil of voelt u zich zelfs slechter.

Tip

  • Voedingsetiketten kunnen verrassend zijn, vooral bij producten die claimen voedzaam te zijn. Zorg Plus, met vage etikettering over het bereiken van gewichtsdoelen, is eigenlijk bedoeld voor gewichtstoename, niet voor verlies. En hoewel verzekeren dat eiwitrijk 12 g eiwit per fles bevat (hetzelfde als in twee eieren), bevat Zorg Plus iets meer eiwit. Lees etiketten om er zeker van te zijn dat u krijgt wat u wilt van een maaltijdvervanger.

Tip

  • Hoewel veel mensen zich energieker voelen met Zorg, is een deel hiervan afhankelijk van de reactie van uw lichaam op suiker, het tweede ingrediënt van het product. Neem contact op met uw arts voordat u regelmatig gebruikt. Zorg ervoor, vooral als u diabetes heeft.

    De ingrediëntenlijst op Zorg ervoor dat drankjes er ingewikkeld uitzien, met maltodextrines en eiwitconcentraten. Dat komt omdat Zorg (en de meeste maaltijdvervangers) afhankelijk zijn van synthetische ingrediënten. Als je een fan bent van natuurlijke, onbewerkte voedingsmiddelen, zijn vervangende drankjes misschien niet iets voor jou.


Bekijk de video: De ideale portiegrootte. (November 2021).