Misc

Hoe vermoeide benen te laten rusten

Hoe vermoeide benen te laten rusten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is eenvoudig genoeg om je benen te vergeten terwijl ze je door je dag voeren. Maar soms kunnen de benen nadrukkelijk de aandacht op zichzelf vestigen. Als beenbelasting uw dag verstoort, voorkomt dat u van een wandeling rond het blok geniet, of u 's nachts wakker houdt, hoeft u niet met de pijn te leven. Albert Einstein zei: "De benen zijn de wielen van creativiteit." Zorg dat je "wielen" niet lek raken door remedies te gebruiken voor pijn in de benen.

Hef je benen op. Afhankelijk van hoe lenig je bent, zijn hier twee opties voor. Als u flexibiliteit mist, zit of leun dan op uw rug met gestrekte benen. Plaats een bolster zodat deze het onderste deel van uw benen ondersteunt en optilt, vanaf de achterkant van de knieën naar beneden. Je kunt desgewenst een speciaal beenverhogend kussen kopen (zoals de FootSmart beenlift) of je eigen beensteun maken met gevouwen dekens, banksteunen en kussens.

Verhoog je hele beengebied als je lenig genoeg bent. Rust op de vloer naast een muur zodat je lichaam een ​​"L" -vorm vormt met je benen recht omhoog tegen de muur boven je bekken. Deze yoga-remedie laat de bloedstroom in de benen omkeren, waardoor beenpijn, rugspanning en mentale stress worden verlicht.

Hydrateer je lichaam met water of andere gezonde dranken. Kruidkundigen adviseren het drinken van een thee met planten met ontstekingsremmende eigenschappen, zoals Chinese zoethoutwortel of weegbree. Honing en citroensap in warm water hebben een verjongend effect en helpen gifstoffen uit het lichaam te spoelen. Een theelepel levertraan in sinaasappelsap voor het slapengaan is een andere populaire remedie voor vermoeide, pijnlijke benen.

Week je benen. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan warm of koud water rustgevend aanvoelen. Gebruik geen erg heet of extreem koud water.

Een massage krijgen. Vooral als uw beenvermoeidheid optreedt na zware inspanning, zoek hulp voor strakke spieren bij een professionele massagetherapeut.

Tip

 • Als je strakke kleding draagt ​​die de benen bindt of vernauwt, kan een verandering in kledingkast die pijn in je benen verlichten.

  Beweging kan een enorm verschil maken. Krijg meer beweging, inclusief wandelingen. Als u pijn in de benen krijgt na langdurig zitten, probeer dan uw zittende houding vaker te veranderen.

Tip

 • Als pijn in de benen aanhoudt, kan dit wijzen op een andere gezondheidstoestand, waaronder obesitas, hoge bloeddruk, diabetes, hoog cholesterol of zwangerschap. Raadpleeg uw arts als de vermoeidheid van de benen regelmatig terugkeert.


Bekijk de video: Yoga voor directe ontspanning (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Arashizil

  Relevant. Waar kan ik meer informatie vinden over dit onderwerp?

 2. Brendt

  Mijn excuses, maar naar mijn mening begaat u een fout. Ik kan de positie verdedigen. Schrijf me in PM, we zullen het bespreken.

 3. Gole

  Balin, wauw... :(

 4. Hai

  Welke woorden nodig ... geweldig, het uitstekende idee

 5. Bursone

  Ik sorry, maar dat past zeker helemaal niet bij mij. Wie kan er nog meer ademen?

 6. Zaki

  de uitdrukking Briljant

 7. Tadleigh

  She is supposed to tell you the wrong way.Schrijf een bericht