Misc

Hoe een arm cast te versieren

Hoe een arm cast te versieren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een gipsarm hoeft niet langer de doorn in het oog te zijn. De dagen van het gewone, witte gips en gesmeerde potloodhandtekeningen zijn voorbij. Orthopedische bedrijven bieden tal van creatieve opties voor de castdrager en vooruitgang in permanente markeringen betekent jezelf uitdrukken in duidelijke, heldere lijnen. De nieuwe decoratiemogelijkheden maken het bijna cool om te worden gegoten.

Cast ideeën

Schilder een ingewikkeld ontwerp of scène op je cast met acrylverf en kleine penselen. Als de locatie van de gipsarm het schilderen zelf moeilijk maakt, vraag dan een vriend om een ​​ontwerp op te stellen en het op je gips te schilderen. Verzegel het ontwerp met een heldere verfkit en bescherm het tijdens het douchen door het gipsverband in een plastic zak te plaatsen.

Gebruik een product met krimpfolie dat speciaal is ontworpen voor been- en armafgietsels. Commerciële producten zoals ‘Casttoo’ en ‘Krimpbakken’ gebruiken de hitte van een föhn om je cast op maat in te pakken met een decoratief ontwerp zoals bloemen, dieren, sportartikelen en zelfs botafbeeldingen. Gemakkelijk te doen met mooie resultaten, je cast zal mensen aan het praten hebben.

Vraag je vrienden om hun handtekeningen op creatieve manieren te ondertekenen. Gebruik gekleurde, permanente markeringen en vraag je vrienden om niet alleen hun namen te ondertekenen, maar hun namen in ongebruikelijke lettertypen en in verschillende formaten te schrijven om je cast te versieren. Gebruik zowel brede als smalle markers voor variatie.

Vraag een gekleurde toplaag aan op je cast om een ​​helder canvas te maken. Wanneer de gips wordt aangebracht, krijgt u waarschijnlijk een keuze uit gekleurd gietmateriaal. Gebruik een felle kleur als achtergrond en laat vrienden krabbelen op je cast met zwarte permanente markeringen.

Vier een decoratiefeestje. Nodig drie of vier van je meest artistieke vrienden uit en vraag hen om samen te werken aan een ontwerp voor je cast. Gebruik permanente markeringen en vraag hen om samen te werken om een ​​abstract kunstwerk te maken.

Heet lijm een ​​paar glinsterende steentjes, faux edelstenen of zijden bloemenbloesems om een ​​feestelijke toets aan je cast te geven. Het aanbrengen van verbeteringen betekent extra voorzichtig zijn onder de douche. Neem ook contact op met uw arts om te zien of de accessoires de verwijdering van het gips belemmeren.

Tip

  • Als je je look graag wilt veranderen, gebruik dan een product zoals Arm Candy, met een hoes in elastische stijl die over je gips past zonder het permanent te veranderen.

Tip

  • Laat vrienden geen vloekwoorden of andere ongepaste opmerkingen op je cast plaatsen.


Bekijk de video: Herinnering van gips - KOFFIETIJD (Mei 2022).