Misc

Een staande weegschaal lezen

Een staande weegschaal lezen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Staande weegschalen worden gezien in artsenpraktijken. Soms zijn ze erg moeilijk te lezen, maar met een beetje kennis van alle drie de balken en wat ze meten, is het lezen van dit soort schaal een makkie. Staande weegschalen meten uw gewicht net als elke weegschaal voor huishoudelijk gebruik, alleen is deze nauwkeuriger. Mensen gebruiken gewichtsschalen om verschillende redenen, waaronder het meten van gewichtsverlies en gewichtstoename voor dieet, ziekte en algehele gezondheid.

Vraag je vrijwilliger om op de weegschaal te stappen.

Vind de grootste balk met het label honderden. Deze balk meet het honderden cijfer van het gewicht van de persoon. Zet deze balk op 100.

Zoek de balk genummerd met 10s. Het moet beginnen bij 10 en doorgaan naar 90 in stappen van 10. Dit meet het tientallen cijfer van het gewicht van de persoon. Dus verplaats deze balk om op 10 te rusten.

Zoek de balk genummerd van 1 tot 9 of 10. Dit meet het cijfer van het gewicht van de persoon. Verplaats dit totdat de balk gelijk is en niet naar links of rechts valt. Als het verplaatsen van alleen deze balk de schaal niet in evenwicht brengt, verplaats dan de 10s en / of de 100s-balk om de juiste gewichtsmeting te vinden.


Bekijk de video: SCP-610 The Flesh that Hates. keter. transfiguration body horror scp (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Kazile

  Ik heb gedacht en heb de gedachte verwijderd

 2. Christos

  Heel eenvoudig in woorden, maar in daden, veel komt niet overeen, alles is niet zo rooskleurig!

 3. Wada

  Welke woorden nodig hebben ... geweldig

 4. Jeannot

  Niet boos zijn! Leuker!Schrijf een bericht