Misc

Hoe de UTI Urgency te Urnineren

Hoe de UTI Urgency te Urnineren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Urineweginfecties kunnen pijn veroorzaken en een frequente aandrang om te plassen, zelfs als de blaas leeg is. Thuis kunnen verschillende methoden worden geprobeerd om de urineweerstand als gevolg van een UTI te verlichten.

Hoe de UTI-urgentie om te urineren te vergemakkelijken

Drink elke dag minstens 100 ons flessenwater. Flessenwater is veiliger om te drinken dan leidingwater en is niet gevuld met chloor dat de urinewegen kan irriteren. Houd bij hoeveel water u drinkt. Als u elke dag 100 gram drinkt terwijl u lijdt aan een UTI, kunt u helpen de urgentie om te plassen te verlichten.

Drink elke dag meerdere glazen cranberrysap. Van veenbessensap is aangetoond dat het de symptomen van een UTI verlicht. Het is ook aangetoond dat het de hersteltijd enkele dagen versnelt.

Plaats een verwarmingskussen over uw onderbuik direct boven uw schaambeen. De hitte zal helpen om de blaas te kalmeren, waardoor de urgentie om te urineren met een UTI aanzienlijk vermindert.

Na het plassen moeten de vrouwen van voren naar achteren vegen om te voorkomen dat extra bacteriële irriterende stoffen de urinewegen binnendringen. Mannen moeten ervoor zorgen dat de penis volledig droog is na het plassen. Plas bovendien altijd zodra je 's ochtends wakker wordt en na het vrijen.

Verschillende voedingsmiddelen irriteren de urinewegen en moeten worden vermeden tijdens het herstel van een infectie, zoals cafeïne of suikerhoudende dranken, citrusvruchten en -sappen, kunstmatige zoetstoffen, gekruide voedingsmiddelen en producten op basis van tomaten. Als u deze voedingsmiddelen beperkt of vermijdt, neemt uw drang om vaak te plassen af ​​en vermindert ook het branden tijdens het plassen.

Als uw symptomen na twee dagen niet verbeteren, bel dan uw arts. De arts zal antibiotica en medicijnen voorschrijven die zullen helpen bij het verlichten van brandwonden en de urinegevoeligheid geassocieerd met urineweginfecties.

Tip

 • Als je moet plassen, gebruik dan zo snel mogelijk de badkamer. Als u uw urine vasthoudt totdat uw blaas vol is, kan dit de urinegevoeligheid en verbranding verhogen die verband houden met urineweginfecties.

Tip

 • Als u bloed in uw urine opmerkt, of koorts ontwikkelt die hoger is dan 101,5 graden Fahrenheit, bel dan uw arts of ga onmiddellijk naar uw plaatselijke meldkamer. Dit kunnen symptomen zijn van nierschade.


Bekijk de video: Dokter Rutger geeft antwoord: Wat kan je zelf doen bij een blaasontsteking? (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Daithi

  De keuze voor jou is niet gemakkelijk

 2. Hilel

  Daarin is er iets. Thanks for the help in this question, I also find that more easily better ...

 3. Cynric

  Het is opmerkelijk, het is nogal waardevolle informatie

 4. Malajind

  het idee opmerkelijk en tijdig

 5. Mundhir

  Knappe man! Schrijf op!Schrijf een bericht