Misc

De beste tijd om Lexapro te nemen

De beste tijd om Lexapro te nemen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Lexapro is een medicijn dat wordt gebruikt om verschillende psychische aandoeningen te behandelen, waaronder depressie en angst. Het is belangrijk om de instructies op recept te lezen en op te volgen wanneer u dit medicijn gebruikt.

Betekenis

Lexapro is de handelsnaam voor het generieke medicijn Escitalopram Oxalate. Het is geclassificeerd als een SSRI (selectieve serotonine heropname remmer.) Lexapro is verkrijgbaar in een orale oplossing van 5 mg en tabletten in 5, 10 en 20 mg. Lexapro biedt geen onmiddellijke verlichting of verlichting en het kan enige tijd duren voordat het volledig effectief is. Daarom moet Lexapro 's ochtends of' s avonds consequent worden ingenomen. Sommige mensen kunnen andere bijwerkingen ervaren dan Lexapro, die een rol spelen in de tijd dat ze de medicatie nemen. Als ze bijvoorbeeld slapeloosheid ervaren, wordt hen aangeraden om het 's morgens in te nemen om hun slaapcyclus niet te verstoren.

Kenmerken

Voorgeschreven doseringen Lexapro kunnen van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van hun omstandigheden. De voorschrijvende arts kan de dosering aanpassen afhankelijk van de respons en de ernst van de aandoening. Om de effectiviteit van het medicijn te kunnen meten, moet het dagelijks tegelijkertijd worden ingenomen. De meeste mensen nemen het 's ochtends op een gepland tijdstip in, zodat hun systeem eraan went.

Overwegingen

Zorg ervoor dat u de exacte dosering neemt die u bent voorgeschreven. Als u de drank inneemt, meet deze dan nauwkeurig. Het is een goed idee om een ​​glas water of sap te drinken wanneer u het medicijn gebruikt om de opname te bevorderen. Het medicijn hoeft niet met voedsel te worden ingenomen, hoewel sommige mensen vinden dat dit het risico op misselijkheid vermindert. Voedsel zal je maag bedekken, zodat het medicijn soepeler kan gaan.

Gevolgen

Over het algemeen worden patiënten gestart met een dosering van 5-10 mg Lexapro. Vanwege de chemische samenstelling en de aard van het medicijn, kan het enkele weken duren voordat er een significante verandering in symptomen optreedt. Daarom is het van vitaal belang dat de medicatie consistent wordt ingenomen - de effectiviteit is gebaseerd op de aanwezigheid van de medicatie in het lichaam. Stop nooit met het innemen van het medicijn of wijzig uw dosering zonder uw arts te raadplegen.

Deskundig inzicht

Aanvullende factoren zoals de leeftijd, samenstelling en reactie van een patiënt op Lexapro helpen bij het bepalen van de ideale dosering. Als het medicijn door de patiënt wordt getolereerd en er sprake is van vooruitgang of verlichting van de symptomen, kan de arts ervoor kiezen om de dosering dienovereenkomstig aan te passen. Het is belangrijk om uw arts en apotheker te informeren over eventuele andere medicijnen die u gebruikt of bestaande aandoeningen die u heeft, voordat u Lexapro start. Zoals met veel geneesmiddelen, kunnen ernstige en bijwerkingen optreden. Ga naar de onderstaande Lexapro-website om een ​​lijst met deze en mogelijke bijwerkingen en interacties te bekijken.


Bekijk de video: i HATE my depression meds Lexapro Experience (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Lewy

  precies ter zake :)

 2. Mateusz

  Ik denk dat je geen gelijk hebt. Ik ben er zeker van. Ik kan het bewijzen. Schrijf in PM, we zullen communiceren.

 3. Toli

  It absolutely not agree with the previous message

 4. Holman

  Je hebt het doel bereikt. Het lijkt mij een uitstekende gedachte. Ik ben het met je eens.

 5. Holter

  Je hebt geen gelijk. We zullen bespreken. Schrijf in PM, we zullen communiceren.Schrijf een bericht