Misc

Natuurlijk van een nierinfectie afkomen

Natuurlijk van een nierinfectie afkomen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een nierinfectie kan ongelooflijk pijnlijk zijn. Het is een bepaald type urineweginfectie, ook bekend als UTI. Als het niet wordt behandeld, kan het extreem gevaarlijk zijn en leiden tot blijvende nierbeschadiging of zelfs de dood. Raadpleeg onmiddellijk uw arts als u vermoedt dat u een nierinfectie heeft. Meestal zijn antibiotica nodig om een ​​nierinfectie te behandelen. Er zijn echter enkele natuurlijke huismiddeltjes die u ook kunt gebruiken om de situatie te verbeteren.

Hydrate. Drink regelmatig veel water. Dit helpt om bacteriën uit uw urethra, urinewegen en blaas te spoelen.

Drink cranberrysap. Cranberrysap werkt als een natuurlijk antibioticum en helpt bacteriën en infecties uit uw nieren en urinewegen te verwijderen. Kies volledig natuurlijk cranberrysap in plaats van gemengde variëteiten.

Probeer cranberry-capsules. Deze natuurlijke supplementen werken op dezelfde manier als cranberrysap. Als u de supplementen neemt, drink dan veel water en andere vloeistoffen om uw lichaam gehydrateerd te houden en gifstoffen uit uw systeem te spoelen. U kunt cranberry-capsules in de meeste natuurwinkels vinden.

Houd je geslachtsdelen schoon. Gebruik alleen gewoon stromend water om het gebied schoon te maken, omdat zeep en reinigingsmiddelen irriterend kunnen zijn. Als u een reinigingsmiddel moet gebruiken, kies er dan een die vrij is van geur- en kleurstoffen. Neem geen bad, want u zult het gebied weken in water dat niet helemaal schoon is.

Regelmatig urineren. Houd het niet vast als u moet gaan. Zodra je de drang voelt, ga je naar de badkamer. Regelmatig urineren helpt bacteriën en gifstoffen uit uw lichaam te spoelen.

Neem uva ursi. Dit natuurlijke kruid bevat arbutine, dat werkt als een antisepticum voor de nieren en helpt infecties te verlichten. U kunt uva ursi vinden bij de meeste natuurwinkels.

Tip

 • Neem contact op met uw arts voordat u supplementen inneemt.


Bekijk de video: Nierinfecties: symptomen en behandeling (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Nabi Ulmalhamsh

  Ik deel je mening helemaal. Ik vind dit idee leuk, ik ben het er helemaal mee eens.

 2. Beowulf

  Direct in очко

 3. Tokasa

  Ik dank voor de informatie, nu zal ik geen dergelijke fout begaan.

 4. Mauran

  Goed gedaan, je was niet verkeerd :)

 5. Ellison

  Het was en met mij. Laten we deze vraag bespreken. Hier of in PB.Schrijf een bericht