Misc

Hoe huid te doneren na gewichtsverlies


Elk jaar worden honderdduizenden mensen in de Verenigde Staten geopereerd aan gewichtsverlies, waardoor ze overmatig veel gewicht kunnen verliezen. Hoewel een enorme stap om gezond te worden, zorgt dit extreme gewichtsverlies ervoor dat de huid losser wordt en grote flappen vormt die zijn uitgerekt uit gebieden die voorheen door vet werden bezet. Vanwege verbeterde medische technologie hebben wetenschappers een manier ontdekt voor patiënten om hun ongewenste huid te doneren voor wat 'levende huidtransplantaties' wordt genoemd. De Musculoskeletal Transplant Foundation, een van de grootste weefselbanken van het land, biedt transplantaties voor mensen met ernstige brandwonden of mensen met aan kanker gerelateerd huidverlies. Kiezen om overtollige huid te doneren is een eenvoudig proces dat een lange weg zal helpen om mensen in nood te helpen.

Bespreek uw interesse in huiddonatie met uw chirurg. Spreken met uw arts is belangrijk; hij of zij kan geen huiddonatie voor u aanbevelen. De arts kan u ook tips en andere informatie geven over het proces van huiddonatie.

Laat uw arts contact opnemen met de Musculoskeletal Transplant Foundation op 800-581-2804 of bel ze zelf. Een chirurgische coördinator van MTF kan details van de huiddonatie bespreken en een medische beoordeling plannen. Als u online contact wilt opnemen met MTF om te zien of u in aanmerking komt voor huiddonatie, gaat u verder met de volgende stap.

Vul het formulier in op de link Bronnen om te zien of u in aanmerking komt om een ​​skin donor te worden. Als u nog geen reconstructieve chirurgie heeft ondergaan, moet u aangeven dat uw operatie is gepland. Zorg ervoor dat u de naam en het telefoonnummer van uw chirurg bij de hand hebt. Een chirurgische coördinator van MTF neemt binnen enkele dagen contact met u op.

Tip

  • Het is uiterst belangrijk om huiddonatie met uw arts of chirurg te bespreken voordat u contact opneemt met MTF. De chirurg kan het proces en de details bespreken om u te helpen uw beslissing te nemen.


Bekijk de video: Tips om aan te komen?! (Januari- 2022).