Misc

Hoe plak op te lossen

Hoe plak op te lossen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Plaque is de plakkerige, gele film die het oppervlak van je tanden bedekt. Hoewel het gemakkelijk kan worden verwijderd met een tandenborstel en floss, heeft het de neiging zich op te hopen op moeilijk te reinigen plekken, zoals tussen de tanden en rond de tandvleesrand. Na verloop van tijd zal het zachte materiaal uitharden tot een cementachtige substantie bekend als wijnsteen. Tandsteen kan niet worden weggewreven met een tandenborstel; het moet worden verwijderd door te schrapen. Er zijn alledaagse items die tandplak kunnen oplossen en de opbouw van je tanden kunnen verwijderen.

Spoel je mond twee tot drie keer per dag met 1 el. van 3 procent waterstofperoxide. Spoel het peroxide minimaal 2 minuten over het oppervlak van de tanden en spuug vervolgens de resterende vloeistof uit. Terwijl het peroxide door de mond beweegt, schuimt en bruist het, waardoor plakkerige resten en verharde plaque-afzettingen daarbij loskomen.

Drink minstens 8 oz. groene thee of cranberrysap elke dag. Dit bevordert niet alleen een goede gezondheid, de polyfenolen in de drank helpen ook om tandplak weg te wassen en tanden schoon te houden.

Kauw elke dag minstens 15 minuten een stokje suikervrije kauwgom. Suikervervangers, zoals Xylitol of Sorbitol, verzachten en verwijderen tandplaques, verbeteren het uiterlijk van tanden en helpen bij het bestrijden van gaatjes in het proces. Bovendien stimuleert kauwgom de productie van speeksel dat op natuurlijke wijze de tanden en het tandvlees reinigt.

Plaats een grote aardbei in een kom. Voeg ВЅ tsp. zuiveringszout en puree samen om een ​​dikke pasta te vormen. Verspreid het mengsel over de aangetaste delen van de tanden. Laat de pasta 5 minuten zitten en spoel hem af met koud water. Het citroenzuur in de bessen helpt bij het oplossen van tandplak, terwijl de baking soda als een natuurlijk bleekmiddel fungeert en de tanden witter maakt.

Laat een zak zwarte thee in een kop heet water vallen. Laat de thee 5 minuten trekken. Verwijder de zak en knijp zachtjes om zoveel mogelijk vloeistof te extraheren. Wacht tot de thee enigszins is afgekoeld en gebruik vervolgens het brouwsel om je mond te spoelen. Zwarte thee is een natuurlijke bron van fluoride - een chemische stof die de groei van tandplak voorkomt. Poets goed na deze behandeling, want thee kan lelijke vlekken achterlaten op tandglazuur.


Bekijk de video: Losse nep wimpers aanbrengen (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Haroutyoun

  Absoluut met jou, het is het daarmee eens. Idee uitstekend, het is het met je eens.

 2. Ladislav

  Ik kan mijn weg vinden in deze vraag. Staat klaar om te helpen.

 3. Ozzy Lebron

  Ik raad je aan om op een site te komen waarop veel informatie over deze vraag is.

 4. Gabrian

  Het spijt me, dat ik me verstoort, een andere beslissing zou willen bieden.Schrijf een bericht