Misc

Wat gebeurt er als u zonder verzekering naar de ER gaat?

Wat gebeurt er als u zonder verzekering naar de ER gaat?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Elke meldkamer in de Verenigde Staten is verplicht om patiënten met levensbedreigende verwondingen te behandelen, ongeacht het vermogen van de patiënt om te betalen of het soort ziektekostenverzekering dat hij bij zich heeft. Buiten deze omstandigheden kunnen er in het hele land bepaalde meldkamers zijn waar een patiënt met een laag inkomen of geen ziektekostenverzekering van zorg kan worden geweigerd.

Beoordelen en toedienen van stabiliserende zorg

De Emergency Medical Treatment and Active Labour Act (EMTALA) vereist dat elk ziekenhuis in het land dat Medicare accepteert en een faciliteit voor spoedeisende hulp heeft, een screeningsexamen afneemt en de zorg stabiliseert voor alle patiënten die het ER binnenkomen. Dit betekent dat het ziekenhuis verplicht is de omvang van verwondingen of ziekte te bepalen en een zorgniveau toe te dienen waarbij uw ontslag uit het ziekenhuis geen dramatische verslechtering van uw toestand zal veroorzaken. Kortom, de ER is vereist om ervoor te zorgen dat uw verwondingen uw leven niet opeisen als en wanneer u uit het ziekenhuis wordt ontslagen.

Wachttijd voor behandeling

Een ziekenhuis dat deelneemt aan Medicare met een speciale meldkamer kan het screening- of behandelingsproces niet uitstellen om te vragen naar de status van uw ziektekostenverzekering of om te informeren hoe u van plan bent te betalen voor behandeling, volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services. Dit betekent dat u geen vragen over uw ziektekostenverzekering moet ontvangen wanneer u een spoedafdeling binnenkomt voor behandeling. Het ziekenhuis is natuurlijk vrij om naar uw verzekeringsstatus te informeren zodra een beoordeling van uw toestand is gemaakt en stabiliserende zorg is toegediend.

Overdracht van patiënt

Als een spoedeisende hulp van een ziekenhuis niet beschikt over adequate voorzieningen voor het verlenen van stabiliserende zorg, moet de arts onmiddellijk een patiëntenoverdracht naar een ander ziekenhuis met adequate voorzieningen aanvragen. Deze overdracht kan worden gedaan om te voldoen aan de verplichtingen van de ER om stabiliserende zorg te beheren volgens de EMTALA-voorschriften. Een arts of andere gecertificeerde zorgverlener moet verklaren dat de risico's van overdracht opwegen tegen de risico's van het blijven in de huidige meldkamer. Het ontvangende ziekenhuis moet ook toestemming geven om de patiënt stabiliserende zorg te geven en voldoende ruimte hebben om hem te behandelen.

Weigeren om te behandelen

Een meldkamer die niet deelneemt aan Medicare en wordt gerund als een bedrijf met winstoogmerk, heeft het recht om te weigeren u te behandelen als uw toestand niet levensbedreigend is. Dit betekent dat als u de eerste hulp betreedt met een aandoening die geen stabiliserende zorg vereist, zoals een verkoudheid, kleine schaafwonden of griep, u de behandeling kan worden geweigerd als het ziekenhuis denkt dat u niet in staat bent om voor diensten te betalen. In dit geval kunt u overwegen een gratis gezondheidskliniek te bezoeken die wordt aangeboden door een non-profit ziekenhuis in uw regio.


Bekijk de video: Arbeidsongeschikte zzp'er: wel verzekerd, geen geld - RTL NIEUWS (Mei 2022).