Misc

Hoe penisgist te genezen


Het is niet zo gebruikelijk dat mannen schimmelinfecties krijgen als vrouwen. Aangezien de aandoening echter veel vaker voorkomt bij vrouwen en het gemakkelijk is om een ​​schimmelinfectie door te geven aan een mannelijke seksuele partner, is het mogelijk dat mannen worden getroffen door een schimmelinfectie in de penis. Een schimmelinfectie, ongeacht wie deze heeft, wordt veroorzaakt door een overvloed aan candida in het lichaam. Sommige van de symptomen zijn pijn, irritatie, roodheid en zelfs kleine blaren op de kop van de penis, evenals een kwarkachtige afscheiding. Hier is hoe een schimmelinfectie bij de penis te genezen.

Koop een tube vaginale gistdodende crème zoals Monistat en bedek je penis met de crème. Dit zal helpen om de jeuk te verminderen en zal ook werken aan het genezen van roodheid, droogheid of ongemak.

Neem een ​​bad in lauw water met twee eetlepels witte azijn toegevoegd, twee keer per dag of vaker als dat nodig is om comfortabel te zijn. Het zuur in de azijn zal helpen om de overvloed aan gist te doden die op je penis leeft en alle vervelende symptomen veroorzaakt. Dit is een uitstekende stand-by als u geen crème meer heeft of als u de crème alleen 's nachts wilt gebruiken.

Slaap zonder ondergoed. Als je het gebied droog en schoon en buiten houdt, zal dit het moeilijk maken voor de gist om te blijven gedijen omdat ze van warme, vochtige gebieden houden.

Vermijd wassen met geparfumeerde of antibacteriële zeep totdat u uw penisgistinfectie onder controle hebt. Deze kunnen de jeuk heel erg maken.

Eet een dieet met veel probiotica zoals yoghurt en kwark. Beide bevatten vriendelijke bacteriën die in je spijsverteringsstelsel terechtkomen en het aantal gisten helpen verminderen, waardoor je symptomen helpen.

Ga naar de arts en ontvang een recept voor Diflucan of Nizoral. Het innemen van een van deze medicijnen moet echter alleen als laatste redmiddel worden gedaan, omdat er gezondheidsproblemen zijn verbonden aan beide geneesmiddelen, zoals beschreven in de sectie Waarschuwingen.

Tip

  • Wees ervan bewust dat Diflucan veel mensen allergisch maakt, en Nizoral vermindert het vermogen van uw lichaam om hormonen zoals testosteron aan te maken.

    Het is gemakkelijk om genitale herpes te verwarren met een schimmelinfectie aan de penis, dus als je nog nooit eerder een schimmelinfectie aan de penis hebt gehad, is het een goed idee om naar de arts te gaan en een juiste diagnose te stellen voordat je aan een behandelingsschema begint.