Misc

Hoe donkere vlekken op de huid te verwijderen met laser

Hoe donkere vlekken op de huid te verwijderen met laser


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Donkere vlekken kunnen verschijnen op delen van de huid waar blootstelling aan de zon gebruikelijk is, zoals het gezicht en de handen. Deze donkere vlekken zijn onschadelijk, maar kunnen worden verwijderd om de huid er jeugdig en gezond uit te laten zien. Het gebruik van een laser om donkere vlekken te verwijderen kan worden gedaan door een dermatologische chirurg met ervaring in het gebruik van een laser voor het verwijderen van donkere vlekken en andere huidverkleuringen. De dermatologische chirurg bepaalt welk type laser het meest effectief is voor het huidtype van de patiënt, hoewel in deze gevallen meestal een Nd: YAG-laser wordt gebruikt. De operatie kan worden uitgevoerd in het kantoor van de arts en de patiënt kan vertrekken nadat deze is voltooid.

Was het huidgedeelte met de donkere vlek met een niet-zeepreinigingsmiddel. Droog de huid met een zachte handdoek.

Leg de patiënt neer op de operatietafel. Zet een veiligheidsbril op het gezicht van de patiënt.

Breng een verkoelende spray aan op het gebied op de huid waar de donkere vlek zich bevindt.

Plaats de Nd: YAG-lasersonde tegen de donkere vlek. Stel de instelling in op "defocused" om de huid oppervlakkig te verdampen.

Activeer de laser om een ​​lang gepulseerde uitbarsting van laserlicht door de sonde naar de donkere vlek te brengen om de huid te verdampen.

Zet de patiënt rechtop en verwijder de bril. Breng zonnebrandcrème aan op en rond de donkere plek. Stuur de patiënt naar huis.

Tip

  • De persoon moet terugkeren voor een tweede laserbehandeling als de donkere vlek niet volledig wegglijdt nadat een week voorbij is.

Tip

  • Een verzekeringsmaatschappij kan het gebruik van een laser overwegen om cosmetische chirurgie bij donkere plekken te verwijderen en dus niet te betalen voor de procedure.


Bekijk de video: PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN PICOLASER Voor Pigment donkere huid, MELASMA en Zwangerschapsmasker (Mei 2022).